Adaptor priză - set pentru 150 de țări

Cod: DS40521324
127 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un set de adaptoare de priză de calitate și sigur vă va permite să utilizați aparatul în până la 150 de țări din întreaga lume. Setul este ideal pentru toti calatorii, comercianti, manageri dar si pentru fiecare vacanta.

Adaptoarele de priză sunt extrem de sigure și multifuncționale. Datorită materialelor premium, tehnologiei de fabricație brevetate și conductivității perfecte, acestea vor oferi cele mai bune performanțe pentru electronicele dumneavoastră. Sunt potrivite pentru aproape toate electronicele de larg consum.

Indiferent dacă aveți nevoie să vă încărcați laptopul, telefonul, să conectați un ondulator, un aparat de ras, să conectați o mașină de spălat sau un frigider, acești adaptoare sunt alegerea potrivită pentru dvs.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

UTILIZARE INTERNAȚIONALĂ

Setul adaptor de călătorie din SUA / Marea Britanie / UE / AUS poate funcționa în Canada, Mexic, Australia, Italia, China, Japonia, Arabia Saudită, Europa, Marea Britanie și alte țări din întreaga lume. Acesta acoperă toate țările europene, americane, asiatice și din Orientul Mijlociu.

 

SECURITATE MAXIMĂ

Aceste adaptoare de priză certificate au fost proiectate pentru a îndeplini cele mai stricte cerințe de siguranță. Prin urmare, aceste adaptoare sunt extrem de sigure pentru tine și electronicele tale. Astfel, își vor îndeplini întotdeauna rolul.

 

COMPATIBIL CU TOATE DISPOZITIVELE

Setul universal de adaptoare este compatibil cu aproape toate dispozitivele obișnuite datorită gamei sale largi de tensiuni. Indiferent dacă aveți nevoie să vă încărcați telefonul, laptopul, să conectați un televizor, un fierbător, un ondulator, un uscător de păr sau o mașină de spălat, acest kit este potrivit pentru dvs.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestor adaptoare au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, ceea ce garantează siguranță, durabilitate și funcționalitate maximă a produsului.

 

STABILITATE PUTERII

Conductivitate perfecta, calitatea materialelor, protectie la suprasarcina, fara scurtcircuit, mentineti o alimentare stabila a aparatului dumneavoastra. Datorită dimensiunilor reduse, puteți duce confortabil aceste adaptoare oriunde.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

 • adaptor de călătorie cu împământare pentru mai mult de 150 de țări din întreaga lume
 • manipulare ușoară a extensiilor
 • culoare albă
 • intrare: AC 100 - 250V, 50 / 60Hz
 • Puterea aparatului: 1500W
 • extensii:
 • adaptor pentru Elveția (Tip J): 10A / 250V ~
 • extensie pentru VB (Tip G): 13A / 250V ~ + siguranță 13A
 • atașament pentru SUA (Tip B): 15A / 250V ~
 • extensie pentru China (Tip I): 10A / 250V ~
 • atașament pentru Italia (Tip L): 10A / 250V ~

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: