Adaptor priză - set pentru 150 de țări

Cod: DS40521324
132 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Un set de adaptoare de priză de calitate și sigur vă va permite să utilizați aparatul în până la 150 de țări din întreaga lume. Setul este ideal pentru toti calatorii, comercianti, manageri dar si pentru fiecare vacanta.

Adaptoarele de priză sunt extrem de sigure și multifuncționale. Datorită materialelor premium, tehnologiei de fabricație brevetate și conductivității perfecte, acestea vor oferi cele mai bune performanțe pentru electronicele dumneavoastră. Sunt potrivite pentru aproape toate electronicele de larg consum.

Indiferent dacă aveți nevoie să vă încărcați laptopul, telefonul, să conectați un ondulator, un aparat de ras, să conectați o mașină de spălat sau un frigider, acești adaptoare sunt alegerea potrivită pentru dvs.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

UTILIZARE INTERNAȚIONALĂ

Setul adaptor de călătorie din SUA / Marea Britanie / UE / AUS poate funcționa în Canada, Mexic, Australia, Italia, China, Japonia, Arabia Saudită, Europa, Marea Britanie și alte țări din întreaga lume. Acesta acoperă toate țările europene, americane, asiatice și din Orientul Mijlociu.

 

SECURITATE MAXIMĂ

Aceste adaptoare de priză certificate au fost proiectate pentru a îndeplini cele mai stricte cerințe de siguranță. Prin urmare, aceste adaptoare sunt extrem de sigure pentru tine și electronicele tale. Astfel, își vor îndeplini întotdeauna rolul.

 

COMPATIBIL CU TOATE DISPOZITIVELE

Setul universal de adaptoare este compatibil cu aproape toate dispozitivele obișnuite datorită gamei sale largi de tensiuni. Indiferent dacă aveți nevoie să vă încărcați telefonul, laptopul, să conectați un televizor, un fierbător, un ondulator, un uscător de păr sau o mașină de spălat, acest kit este potrivit pentru dvs.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestor adaptoare au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, ceea ce garantează siguranță, durabilitate și funcționalitate maximă a produsului.

 

STABILITATE PUTERII

Conductivitate perfecta, calitatea materialelor, protectie la suprasarcina, fara scurtcircuit, mentineti o alimentare stabila a aparatului dumneavoastra. Datorită dimensiunilor reduse, puteți duce confortabil aceste adaptoare oriunde.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

 • adaptor de călătorie cu împământare pentru mai mult de 150 de țări din întreaga lume
 • manipulare ușoară a extensiilor
 • culoare albă
 • intrare: AC 100 - 250V, 50 / 60Hz
 • Puterea aparatului: 1500W
 • extensii:
 • adaptor pentru Elveția (Tip J): 10A / 250V ~
 • extensie pentru VB (Tip G): 13A / 250V ~ + siguranță 13A
 • atașament pentru SUA (Tip B): 15A / 250V ~
 • extensie pentru China (Tip I): 10A / 250V ~
 • atașament pentru Italia (Tip L): 10A / 250V ~

 

SFATUL NOSTRU

 

ÎNCĂRCĂTOR DE BATERIE DE CALITATE

 

încărcător de baterii puternic pentru baterii AA și baterii AAA

 

Faceți cunoștință cu încărcătorul puternic de baterii pentru încărcarea rapidă, fiabilă și sigură a bateriilor AA și AAA. Este compact, încărca până la 4 baterii odată și are LED-uri care te avertizează asupra stării de încărcare.

 

 

BATERIE PUTERNICE AAA

baterii AAA reîncărcabile premium

Cunoașteți aceste baterii reîncărcabile premium cu performanță maximă, longevitate și capacitate pentru funcționarea fără probleme a oricărui echipament electric.

 

 

BANCA DE ENERGIE SOLARĂ UNICĂ

banca de energie solară

Faceți cunoștință cu această bancă de energie solară premium care vă oferă capacitate maximă, ușurință, portabilitate și calitate la un preț imbatabil. Această bancă de energie solară unică vă oferă posibilitatea de a încărca mai multe dispozitive în același timp, folosind două porturi USB și un port micro USB.

 

 

PRIZĂ WIFI CONTROLATĂ DE LA DISTANȚĂ

 

priză wifi controlată de la distanță

Priză inteligentă unică pentru controlul wi-fi îți va face viața mai ușoară și va oferi control asupra oricărui dispozitiv electric convenabil prin intermediul telefonului mobil. Nu contează ce fel de electronică este. Puteți controla confortabil și ușor până la 10 prize simultan de oriunde în lume, folosind Wi-Fi.

 

 

BATERII ALCALINE PUTERNICE AG13

 

baterii alcaline puternice AG13

 

Vă oferim aceste baterii alcaline puternice, de mare capacitate, pentru o funcționalitate de lungă durată a dispozitivelor dumneavoastră. Aceste baterii alcaline cu durată de viață foarte lungă au o durată de funcționare extinsă.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: