AMBALARE DUBLA - Baterii AA reîncărcabile premium – pachet de 8 buc

Cod: DA76189323
114 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți aceste baterii reîncărcabile premium cu performanță maximă, longevitate și capacitate pentru funcționarea fără probleme a oricărui echipament electric.

Datorită celei mai noi tehnologii de producție și utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate, aceste baterii nu au efect de memorie. Chiar și după un an de utilizare zilnică, acestea vor servi ca noi. În plus, efectul autodescărcării este minim.

Bateriile pot fi reîncărcate oricând fără efecte secundare. Pot fi reîncărcate de până la 1000 de ori. Astfel economisiți semnificativ bugetul familiei și mediul înconjurător. Reîncărcarea este rapidă și convenabilă.


 

SFATUL NOSTRU

Dacă nu aveți încă încărcător de baterie, îl găsiți AICI

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BATERIE PUTERNICE AA

V-ați săturat să cumpărați baterii tot timpul? Căutați baterii reîncărcabile de calitate? Vă oferim aceste lanterne reîncărcabile premium pe care le puteți folosi oriunde.

 

SALVAȚI-VĂ BANII ȘI MEDIUL

Folosirea bateriilor reîncărcabile vă va economisi mulți bani. Nu va trebui să cumpărați și să aruncați constant bateriile. În plus, bateriile reîncărcabile sunt extrem de ecologice. Puteți încărca fiecare baterie de mai mult de 1000 de ori.

 

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

Aceste baterii AA au o funcție de reîncărcare rapidă. Dacă trebuie sa le folosești în 4-6 ore, le vei reincarca. Timpul standard de încărcare este de 14 până la 16 ore.

 

FĂRĂ EFECT DE MEMORIE

Datorită unei producții speciale de ultimă generație, aceste baterii reîncărcabile nu au efect de memorie. Efectul de memorie este un fenomen atunci când bateria este încărcată doar la o anumită capacitate, de parcă și-ar fi amintit ultima valoare fără care a rămas. Cu aceste baterii, aveți garantat niciun pericol.

 

PERFORMANȚĂ A BATERIEI PE TERMEN LUNG

Aceste baterii ating o capacitate de până la 4700 mAh. Datorită acestei capacități, vor servi mult timp. Sunt potrivite pentru toate echipamentele electrice standard. Dacă este necesar, le puteți reîncărca oricând fără risc de deteriorare.

 

AUTODESCĂRCARE SCĂZUTĂ

Aceste baterii AA au pierderi de putere semnificativ scăzute atunci când sunt depozitate și nu sunt utilizate corespunzător. Spre deosebire de bateriile tipice NiMH, aceste baterii au auto-descărcare scăzută. Astfel pot menține o capacitate mare, chiar și în timpul depozitării mai lungi.

 

VIAȚA LA NIVEL ÎNALT

Aceste baterii speciale reîncărcabile au fost proiectate având în vedere durabilitatea și funcționalitatea maximă. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei de producție premium, durata lor de viață, atunci când sunt utilizate corect, este de peste 1000 de cicluri. În acest fel, puteți înlocui cu ușurință până la 1000 de baterii de unică folosință.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Încărcare rapidă: 4-6 ore
  • Încărcare standard: 14-16 ore
  • Numărul maxim de cicluri de încărcare: 1000
  • Fabricat cu cea mai recentă tehnologie, caracterizat printr-o lipsă totală a efectului de memorie!
  • Capacitate foarte mare a fiecărei baterii - până la 4700 mAh!
  • Bateria poate fi reîncărcată în orice moment, fără efecte secundare.
  • Sunt ambalate într-o cutie estetică ce contine 8 baterii (pret pentru 8 bucăți)

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: