Suporturi pentru pahare auto

MATERIALUL DE ÎNALTĂ CALITATE ESTE ESENȚIAL

Căutați o modalitate convenabilă de a vă păstra băuturile în siguranță și la îndemână în timp ce conduceți? Nu căutați mai departe de colecția noastră de suporturi pentru pahare auto! Gama noastră de suporturi pentru pahare este concepută pentru a se potrivi la majoritatea vehiculelor și oferă o platformă sigură și stabilă pentru băuturile dvs., astfel încât să vă puteți savura băuturile preferate în timpul deplasării.

Suporturile noastre pentru pahare auto sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, durabile, de lungă durată și ușor de curățat. Fie că preferați un design elegant, minimalist sau un stil mai decorativ, avem o varietate de opțiuni care se potrivesc nevoilor și gusturilor personale. De la suporturile de pahare de bază la modelele multifuncționale cu compartimente de depozitare suplimentare, avem tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă menține hidratat și organizat în timpul deplasării.


 

Cele mai vândute

suport pentru băuturi auto
79 RON –17 %
Suport profesional pentru băuturi auto
În stoc (>5 buc.)
DS84330004
A fost: 79 RON  (–17 %)
65 RON
2 articole în total

Preţ

65 RON109 RON
165109
suport pentru băuturi auto
Ofertă Recomandare
GRATUITGRATUIT 153 RON –28 %
109 RON

  Pachetul contine doua bucati de suporturi pentru băuturi auto, pentru care primești LIVRARE GRATUITĂ. Suportul unic pentru băuturi pentru mașină este un instrument...

DS99964711
suport pentru băuturi auto
Ofertă Recomandare
79 RON –17 %
65 RON

  Suportul unic pentru băuturi pentru mașină este un instrument unic pentru toți șoferii. Îți vei atașa băutura în siguranță și eficient și o vei avea mereu la îndemână...

DS84330004

Suporturile noastre de pahare pentru autoturisme sunt ușor de instalat și nu necesită unelte sau abilități speciale. Pur și simplu alegeți modelul care se potrivește cel mai bine vehiculului dvs. și veți fi gata să vă bucurați de băuturile preferate în timp ce vă deplasați. În plus, datorită prețurilor noastre competitive și a transportului rapid, puteți avea noul suport de pahar instalat și gata de utilizare în doar câteva zile.

Așadar, de ce să mai așteptați? Răsfoiți astăzi colecția noastră de suporturi de pahare auto și găsiți accesoriul perfect pentru a vă face condusul mai plăcut!