Sonde pentru alcool

GAMĂ LARGĂ DE SONDE DE ALCOOL

Atunci când cumpărați sonde de alcool, este important să aveți o sursă sigură și de încredere. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de sonde de alcool pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

Fie că sunteți o agenție de aplicare a legii care caută echipamente profesionale sau o persoană care caută un test de respirație personal, avem opțiuni care sunt precise și accesibile.

Selecția noastră include dispozitive portabile, de mână, care sunt ușor de utilizat și oferă rezultate rapide. Oferim, de asemenea, modele mai avansate cu caracteristici suplimentare, cum ar fi conectivitatea Bluetooth și integrarea smartphone-ului.


 

Cele mai vândute

Alcohol tester - detector electronic de alcool
129 RON –41 %
A fost: 129 RON  (–41 %)
75 RON
1 articole în total

Preţ

75 RON76 RON
17576
Alcohol tester - detector electronic de alcool
Ofertă Recomandare
129 RON –41 %
75 RON

  Vă aducem un detector electronic modern de alcool cu ​​afișaj digital pentru determinarea nivelului de alcool din sânge printr-un test de respirație. Cel mai precis,...

DS24015259

Toate sondele noastre de alcool sunt testate în mod riguros pentru a asigura acuratețea și consistența. Recunoaștem că aceste dispozitive pot avea consecințe grave, motiv pentru care luăm foarte în serios performanța și fiabilitatea lor.

La magazinul nostru online, punem accent pe satisfacția clienților și ne străduim să oferim o experiență de cumpărare pozitivă. Răsfoiți astăzi gama noastră de sonde de alcool și descoperiți calitatea și accesibilitatea pe care le oferim.