Organizator scaun auto

Cod: DS40914187
Ofertă Recomandare
90 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

 

Ai mizerie și diverse lucruri împrăștiate pe locurile din spate? Evitați această problemă și cumpărați acest dosar pentru canapea. Un accesoriu practic pentru fiecare mașină. Filerul oferă mai multe buzunare mari diferite.

Cunoașteți acest organizator inteligent și practic pentru scaune auto cu ajutorul căruia vă puteți depozita lucrurile în mod clar și în siguranță. Acest plus neprețuit la mașina dumneavoastră are o utilizare multifuncțională. Nu numai că vă va ajuta să vă depozitați bine lucrurile și să creșteți siguranța, ci vă va proteja și scaunele împotriva loviturilor sau zgârieturilor.

Datorită celor șapte buzunare diferite, îți poți depozita cu grijă băuturile, cărțile, umbrela, batistele, cheile, telefonul mobil, tableta sau alte lucruri. Liantul este, de asemenea, de foarte înaltă calitate și își menține forma chiar și cu articole mai grele.

De acum înainte, nu mai sunt lucruri aruncate în mașină. Un buzunar al mașinii este un ajutor de neprețuit pentru fiecare șofer.


 

Încercați ochelari de vedere pe timp de noapte pentru șofer, care previn orbirea mașinilor care se apropie din sens opus, susțin vederea pe timp de noapte și în ceață și protejează în mod activ vederea.

Soluția de curățare a geamurilor din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor din mașină datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină, care vă va aduce comanda dorită și spațiu de depozitare din belșug.

Consultați și alte bunătăți pentru șofer

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ORGANIZATOR AUTO PENTRU COMANDĂ MAXIMĂ ȘI SPAȚIU DEPOZITARE

V-ați săturat de scaunele murdare, noroiate și zgâriate? Ați simțit adesea că nu există suficient spațiu în mașină pentru a depozita articole? Acest organizator pentru bancheta din spate vă va ajuta acum să rezolvați toate problemele.

Acest extraordinar organizator de mașini vă va aduce ordinea dorită și mult spațiu de depozitare. Este usor de folosit si curatat. Puteți depozita confortabil aproape totul.


organizator auto

 

POTRIVIT PENTRU ORICE MAȘINĂ

Datorită designului special, organizatorul este potrivit pentru orice mașină. Îl poți atașa foarte ușor și rapid. Designul inteligent al compartimentelor asigură suficient spațiu de depozitare pentru lucrurile tale.

 

REZISTENTA MARE A MATERIALELOR

În producție au fost utilizate materiale de înaltă calitate, ceea ce va asigura funcționalitatea pe termen lung a organizatorului. Țesătura este foarte rezistentă la abraziune și poate rezista la un tratament și mai puțin blând. Fabricat dintr-un material unic, ușor de întreținut și foarte plăcut la atingere.

 

SIGURANȚA ÎNTÂI

La fabricarea acestui organizator, am acordat atenție siguranței maxime a dumneavoastră și a pasagerilor dumneavoastră. Mai ales într-o mașină, fiecare lucru ar trebui să aibă locul lui. Un telefon mobil scăpat sau cheile pe un scaun pot deveni o armă mortală în cazul unui impact. Cu acest sortator, puteți depozita lucrurile în siguranță și le puteți avea întotdeauna la îndemână.

 

organizator scaun auto

 

PROTECȚIE PERFECTĂ A SCAZULUI

Calitatea superioară a materialului vă va proteja perfect scaunele de zgârieturi, vărsări, pete, noroi, murdărie și uzură. Ideal pentru cei cu copii și animale de companie. Minimizați deteriorarea scaunului și mențineți tapițeria mașinii perfectă pentru mulți ani de acum înainte.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: inaltime 60 x latime 38 cm
  • Atârnat simplu în spatele scaunului

 

SFATUL NOSTRU

 

PARASOLAR PENTRU PARBRIZ

 

parasolar pentru parbriz

 

Faceți cunoștință cu un parasolar auto de înaltă calitate care protejează perfect împotriva razelor solare și a căldurii. Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnologiei speciale, este durabil și fiabil.

 

 

ORGANIZATOR PORTBAGAJ AUTO

 

organizator portbagaj auto

 

Cumpărați un asistent de cumpărături la îndemână. Nu mai sunt obiecte în portbagajul mașinii, care zac ici și colo. Cumpărați un organizator practic și lucrurile vor rămâne la locul lor.

 

 

SALTEA PNEUMATICA DE CALITATE PENTRU MAȘINĂ

 

saltea pneumatica de calitate pentru mașină

 

Bucurați-vă de o odihnă confortabilă oriunde pe drum cu această saltea cea mai confortabilă pentru mașină.

 

 

 

EXCELENT RĂZUITOR ELECTRIC DE GHEAȚĂ - PENTRU GEAMURILE MAȘINII

 

răzuitor de gheață electric practic - pentru geamurile mașinii

 

Încercați racleta de gheață la îndemână și veți curăța geamurile mașinii dvs. chiar și în cea mai friguroasă iarnă în mod convenabil, sigur și mai ales rapid. Îndepărtează perfect gheața și zăpada înghețată de pe suprafața geamului.

 

 

CEL MAI PUTERNIC ÎNCĂLZITOR AUTO

 

cel mai puternic încălzitor auto

 

Încălzitor auto suplimentar puternic pentru încălzirea eficientă a mașinii și a parbrizului sau a geamului din spate vă oferă căldură benefică în doar un minut. Designul patentat asigură o încălzire instantanee și o distribuție uniformă a căldurii.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: