Oglinda auto pentru copii

Cod: DS32743905
90 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Încercați oglinda auto unică pentru copii și obțineți o imagine de ansamblu constantă a ceea ce face copilul dumneavoastră, chiar dacă stă într-un scaun auto cu fața în direcția de mers.

Unghiul necesar de reglare a uimitoarei oglinzi auto pentru copii depinde de înălțimea șoferului. Datorită sistemului de rotire al oglinzii, care se poate roti la 360°, fiecare poate regla perfect oglinda in functie de nevoile proprii.

Instalarea unei oglinzi retrovizoare într-o mașină pentru copii este foarte simplă, convenabilă și rapidă. Toată lumea o poate face.

În plus, curelele puternice de prindere vă garantează siguranța în timpul conducerii. Oglinda nu se va mișca inutil și puteți urmări cu ușurință și fiabil copilul dumneavoastră chiar și în timp ce conduceți. Micuțul tău va fi în continuare în siguranță.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelari pentru șoferi care previn orbirea mașinilor care se apropie din sens opus, susțin vederea pe timp de noapte și în ceață.

Soluția de curățare a geamurilor auto din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor din mașină datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și spațiu de depozitare din belșug.

Consultați mai multe gadgeturi pentru șoferi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

OGLINDA AUTO PENTRU COPII

Ai uneori respect înainte de a călători cu un copil mic în mașină? Un motiv comun este pur și simplu că nu-ți poți vedea copilul cu fața în față în scaunul auto. Din fericire, acest sentiment poate fi acum eliminat în cel mai scurt timp.

Prin instalarea unei oglinzi auto pentru copii, puteți vedea confortabil și precis reflectarea copilului dumneavoastră în oglinda retrovizoare. Bebelușul tău va fi mereu sub control.


oglinda-in-masina-pentru-copii

 

PENTRU COPII AȘEZAȚI ÎN DIRECȚIA OPUSĂ CONDUCEREI

Oglinda retrovizoare unică pentru mașină pentru copii este destinată observării și păzirii unui copil așezat cu fața în direcția de mers. Veți fi surprins de cât de multă înțelegere veți obține brusc în activitățile copilului dumneavoastră.

 

OGLINDA ROTATIVĂ LA 360°

Datorită uimitoarei oglinzi auto pentru copii, care poate fi rotită la 360 °, puteți regla această oglindă cu ușurință, confortabil și precis. Unghiul la care va fi reglată oglinda retrovizoare pentru copil depinde de înălțimea persoanei care conduce vehiculul.

 

SIGURANȚA ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI

Până acum, pentru mulți părinți ai celor mai mici copii le era foarte greu să se concentreze asupra drumului și, în același timp, să aibă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce face copilul într-un scaun auto cu fața în direcția de mers. Dar acum e diferit.

Oglinda retrovizoare practică pentru scaunul mașinii vă oferă o privire asupra copilului dumneavoastră fără a fi nevoie să vă întoarceți înapoi. Pur și simplu reglați oglinda pivotantă, astfel încât să puteți vedea confortabil reflectarea acesteia în oglinda retrovizoare a mașinii dumneavoastră.

 
unica-oglinda-masina-pentru-copii

 

MONTAJ SIMPLU

Oglinda retrovizoare auto unică pentru copii este, de asemenea, foarte practică datorită metodei de asamblare rapidă, simplă și convenabilă.

Această oglindă auto pentru copii se fixează pe tetiera de pe bancheta din spate. Apoi este reglat astfel încât șoferul să poată observa reflexia copilului în oglinda retrovizoare a copilului din mașină.

 

PRIMERĂ FERMĂ

Fixarea sigură a oglinzii pe mașină pentru copii este asigurată datorită curelelor de înaltă calitate. Manipularea acestor curele de înaltă calitate este rapidă, ușoară și fără probleme. Călătoria va fi în siguranță.

 

VEDERE EXCELENTĂ A BEBELUȘULUI TĂU

În această oglindă retrovizoare a mașinii, aveți o vedere uimitoare a scaunului auto cu copilul, care este îndreptat spre direcția de mers.

În plus, oglinda auto pentru copii are dimensiunile de 26,5 cm x 16,5 cm, ceea ce este ideal pentru o vedere completă a copilului dumneavoastră în mașină. Puteți vedea cu ușurință ce face copilul dumneavoastră în oglinda retrovizoare.


unica-oglinda-masina-pentru-copii

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Rotire la 360°
  • Permite observarea copiilor care călătoresc împotriva direcției de mers
  • Asamblare simplă
  • Are curele pentru prindere
  • Setarea unghiului de vizualizare
  • Dimensiuni oglinda: 26,5 cm x 16,5 cm
  • Culoare neagră

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: