Detergent pentru geamuri auto cu microfibră anti-aburire

Cod: DS41199048
Ofertă Recomandare
70 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

O racletă unică din microfibră pentru geamuri auto cu mâner detașabil pentru curățarea perfectă, ușoară, rapidă și profesională a geamurilor dumneavoastră. Datorită unei cârpe speciale din microfibră, ajută la prevenirea aburirii geamurilor mașinii.

Curata perfect orice sticla fără zgarieturi. Aparatul de curățat este ușor, portabil și ușor de dezasamblat, așa că nu ocupă mult spațiu. Se potrivește confortabil într-un dulap sau în orice compartiment. Capul pivotant și mânerul extins vă vor ajuta să curățați temeinic chiar și locurile greu accesibile.

Datorită designului patentat, îți vei curăța eficient geamurile într-o clipă. Microfibra unică are proprietăți speciale de absorbție de multe ori mai mari decât cârpele clasice și alte produse de curățare. Geamurile perfect curate previn aburirea ferestrelor si asigura o vedere buna. Materialele de calitate asigură o durată lungă de viață. Fiecare șofer va iubi cu adevărat acest dispozitiv de curățare a parbrizului.


 

ACUM ACȚIUNE: Pentru a cumpăra un pachet dublu de produse de curățat geamuri auto TRANSPORT GRATUIT. Aici vei găsi un pachet cu reduceri.

Încercați ochelari de protecție nocturnă pentru șoferi, care previn orbirea mașinilor care se apropie din sens opus, susțin vederea pe timp de noapte și ceață și protejează în mod activ vederea.

Nu mai sunt obiecte în portbagajul mașinii, care zac ici și colo. Cumpărați un organizator pentru portbagajul mașinii practic și lucrurile vor rămâne pe loc.

Vezi și alte gadget-uri pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ÎMPIEDICĂ ANTI-ABURIREA FERESTRELOR

Ai constatat vreodată că fereastra ta va fi ceață și nu vei vedea nimic? Ștergeți-l cu o cârpă, veți pleca într-o călătorie, dar se vor greși din nou? Până când ventilatorul mașinii nu eliberează geamul, vei merge câțiva mile?

Această racletă practică pentru mașină vă va ajuta cu toate acestea. Tot ce trebuie să faceți este să ștergeți geamurile, ceea ce le va dezamorsa ușor și le va curăța în același timp. Datorită curățării perfecte, geamurile mașinii se aburit mult mai puțin decât în ​​timpul curățării normale.


Detergent pentru geamuri

 

GEAMURI PERFECT CURATE

Ștergătorul practic de geamuri din microfibră a mașinii funcționează pentru a îndepărta praful, grăsimea, murdăria și petele de pe geamuri. Datorită designului unic și mânerului pliabil extins, puteți curăța geamurile de pe scaunul șoferului fără a fi nevoie de o întindere excesivă, chiar și în timpul conducerii. Microfibra speciala este foarte fina pentru sticla, dar în același timp nemiloasă pentru grăsime, murdărie, pete și alte impurități.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Datorită materialelor de calitate care asigură funcționalitate și durată lungă de viață, aparatul de curățare vă va servi pentru multă curățare. Aparatul de curățat este compact și ușor de transportat, așa că îl puteți avea oriunde în mașină. Microfibra unică are proprietăți speciale de absorbție de multe ori mai mari decât cârpele clasice și alte produse de curățare.

 

FĂRĂ PREOCUPĂRI DE ZGÂRIEREA STICLEI

Microfibra speciala curăță eficient sticla și în același timp o protejeaza de zgarieturi. Este extrem de fin la sticlă, dar nemilos față de murdărie.


Detergent pentru geamuri auto

 

UTILIZARE REPETATĂ

Soluția de curățare a geamurilor auto conține două manșoane de curățare din microfibră. Dacă este necesar, pot fi spălate cu ușurință și folosite din nou și din nou.

 

ÎL VEȚI UTILIZA ȘI ACASĂ

De asemenea, puteți folosi un detergent special pentru a curăța geamurile din casa sau apartamentul dvs. Se poate juca cu televizorul, tablourile, oglinzile și alte dispozitive electrice.

  • 1x Mâner pliabil ergonomic cu cap pivotant
  • 2x mâneci de curățare din microfibră
  • 1x Recipient cu spray

 

SFATUL NOSTRU

 

 

FOLIA UNICĂ PENTRU VIZIUNEA DE NOAPTE ȘI CONDUCEREA ZILNICĂ PENTRU ȘOFER

 

folii pentru conducerea de noapte și de zi

 

Ecranul special de vedere pe timp de noapte și de zi al șoferului servește pentru o viziune perfect clară, clară și contrastantă pe drum, ceea ce contribuie la o mai bună concentrare și orientare.

 

 

JALUZELE PRACTICE PENTRU MAȘINI

 

jaluzele practice pentru mașini

 

Faceți cunoștință cu un jaluzea auto de calitate care protejează perfect de lumina soarelui și de căldură. Datorită materialelor de cea mai bună calitate și a tehnologiei speciale de fabricație, este conceput pentru a proteja perfect de lumina soarelui și de căldură.

 

 

OCHELARI PERFORAȚI PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA VEDERII

 

ochelari perforați pentru îmbunătățirea vederii

 

Faceți cunoștință cu acești ochelari perforați unici care vă pot ajuta cu durerea și oboseala oculară, precum și cu miopie, hipermetropie, astigmatism și alte defecte oculare.

 

 

CURĂȚAT DE STICLA UNIC PENTRU CURATAREA CRISTALELOR

 

curățător pentru ochelari din microfibră

 

Un produs unic de curățare pentru ochelari din microfibră pentru curățarea perfectă, simplă, rapidă și profesională a ochelarilor de prescripție și de soare. Curățați ochelarii dintr-o singură mișcare pe ambele părți.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: