Folii pentru conducerea de noapte și de zi

Cod: DS37152961
Ofertă Recomandare
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Ecranul special de vedere pe timp de noapte și de zi al șoferului servește pentru o viziune perfect clară, clară și contrastantă pe drum, ceea ce contribuie la o mai bună concentrare și orientare.

Sticla special concepută este concepută pentru conducerea nocturnă, conducerea în ceață, dar le puteți folosi și în timpul zilei și în orice vreme. Datorită ochelarilor speciali din policarbonat, previne iluminarea excesivă, îmbunătățește în același timp percepția luminii și reduce oboseala ochilor.

Materialele de cea mai înaltă calitate asigură o utilizare sigură și pe termen lung. Suportul de montare este realizat din plastic solid și poate fi atașat perfect de orice parasolar din mașină.

Investește în siguranța ta la volan.

  • Previne orbirea mașinilor care se apropie
  • Sprijină vederea pe timp de noapte și ceață
  • Protejează activ vederea
  • Minimizează strălucirea soarelui
  • Protectie 100% UVA si UVB
  • Potrivit și pentru persoanele cu ochelari prescripți.

 

SFATUL NOSTRU

Aici vei gasi si ochelari speciali pentru soferi pentru condusul de noapte si zi, pentru care vei primi LIVRARE GRATUITA.

Nu mai sunt obiecte în portbagajul mașinii, care zac ici și colo. Cumpărați un organizator practic pentru portbagajul mașinii și lucrurile vor rămâne pe loc.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și mult spațiu de depozitare.

Vezi și alte gadget-uri pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

FOLIA UNICĂ PENTRU VIZIUNEA DE NOAPTE ȘI CONDUCEREA ZILNICĂ PENTRU ȘOFER

Un ecran special pentru conducerea nocturnă și conducerea în ceață este literalmente o necesitate pentru fiecare șofer. Pur și simplu îl pui pe parasolar și observi imediat diferența uriașă. Conduceți ca de obicei și bucurați-vă de diferența pe care o poate face această tehnologie.


Folii pentru conducerea de noapte și de zi

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ VIZIUNEA DE NOAPTE ȘI DE ZILNIC

Principiul ecranului pentru conducerea de noapte și de zi este că ochelarii speciali răspund la diferite condiții de iluminare. Sticla unică din policarbonat reduce puterea strălucirii de la zăpadă, apă sau puterea luminilor de la mașinile care se apropie și strălucirea de la soare. De asemenea, oferă protecție UV 100% și blochează strălucirea, măresc contrastul și claritatea și îndeplinesc standardele de iluminare pentru o viziune de noapte mai sigură și mai clară.În același timp, susțin o mai bună percepție a culorilor, ceea ce contribuie la o vedere mai bună în orice vreme. În plus, protejează ochii.

Partea portocalie a parasolarului anti-orbire este concepută pentru utilizare pe timp de noapte, pentru amurg, ceață și zăpadă. Partea gri este destinată utilizării în timpul zilei pe vreme însorită. Aceste două lentile pot fi comutate liber, ceea ce este ideal pentru diferite condiții meteorologice.

 

OPRIȚI RADIAȚIA OCHILOR DE LA MAȘINELE OPPUȘATE

Numărul de accidente mortale care au loc noaptea se datorează în mare parte vizibilității slabe. Chiar dacă traficul este cu 60% mai scăzut pe timp de noapte, accidentele au loc din cauza strălucirii, a mașinilor care se apropie din sens opus și a vizibilității generale slabe în timpul conducerii.

Ochelarii speciali galbeni blochează lumina albastră care provoacă iradierea ochilor de noapte. Ele sunt literalmente o necesitate pentru persoanele cu ochi sensibili. Călătoria dumneavoastră va fi mai confortabilă și mai sigură.

 
Folii pentru conducere

 

INSTALARE ȘI UTILIZARE UȘOARĂ

Instalarea este foarte simplă și rapidă. Folia atașată la o umbră clasică în mașină folosind o clemă fără a folosi unelte. Datorită mânerului îmbunătățit, atașamentul este ferm și sigur, astfel încât să fii sigur că viziera nu va cădea în timpul direcției.

 

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Dimensiuni: 31 x 18 x 5,5 cm

Curățați ochelarii cu o cârpă standard pentru ochelari.


 

 


 

SFATUL NOSTRU

 

DETERGENT PENTRU GEAMURI AUTO CU MICROFIBRĂ ANTI-ABURIRE

 

detergent pentru geamuri auto cu microfibră anti-aburire

 

O racletă unică din microfibră pentru geamuri auto cu mâner detașabil pentru curățarea perfectă, ușoară, rapidă și profesională a geamurilor dumneavoastră. Datorită unei cârpe speciale din microfibră, ajută la prevenirea aburirii geamurilor mașinii.

 

 

JALUZELE PRACTICE PENTRU MAȘINI

 

jaluzele practice pentru mașini

 

Faceți cunoștință cu un jaluzea auto de calitate care protejează perfect de lumina soarelui și de căldură. Datorită materialelor de cea mai bună calitate și a tehnologiei speciale de fabricație, este conceput pentru a proteja perfect de lumina soarelui și de căldură.

 

 

OCHELARI PERFORAȚI PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA VEDERII

 

ochelari perforați pentru îmbunătățirea vederii

 

Faceți cunoștință cu acești ochelari perforați unici care vă pot ajuta cu durerea și oboseala oculară, precum și cu miopie, hipermetropie, astigmatism și alte defecte oculare.

 

 

CURĂȚAT DE STICLA UNIC PENTRU CURATAREA CRISTALELOR

 

curățător pentru ochelari din microfibră

 

Un produs unic de curățare pentru ochelari din microfibră pentru curățarea perfectă, simplă, rapidă și profesională a ochelarilor de prescripție și de soare. Curățați ochelarii dintr-o singură mișcare pe ambele părți.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: