Cum să nu adormi - Apărător pentru microsomn

Cod: DS35593897
Ofertă Recomandare
60 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

În fiecare an, oameni de pe drum mor în accidente de mașină din cauza microsomnului șoferului. Aducem soluții pe care fiecare șofer ar trebui să le aibă. Monitorul micro somn Sleep Driver avertizează în mod fiabil șoferul și pasagerul său în cazul micro-somnului.

Funcționează pe principiul echilibrului electronic. Aceasta înseamnă că, dacă capul îți scade brusc în timpul microsleep-ului, va suna o alarmă, care este garantat să preia controlul. În caz de mișcare lentă și lină, alarma nu va fi declanșată.

Învață o modalitate eficientă de a nu dormi. Fie că ești șofer, operator de mașini, polițist sau student, toată lumea ar trebui să aibă acest dispozitiv de salvare.


 

ÎTI RECOMANDAM:

Aici vei găsi un PACHET PENTRU CONDUCEREA SIGURĂ DE NOAPTE, care contine ochelari de protectie pentru conducere și o protecție microsleep, cu care nu vei adormi la volan. Acum cu LIVRARE GRATUITĂ.

Vezi și alte gadgeturi pentru șoferi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MICROSOMNUL PROVOACĂ MILIOANE DE ACCIDENTE PE AN – VA PUTEȚI PROTEJA

Durează trei până la cincisprezece secunde. Apoi fie adormi, fie te trezești. După microsleep, o persoană este confuză, speriată, panicată și trage adesea de volan. Micro-somnul este foarte periculos, mai ales dacă conduci o mașină, un utilaj, lucrezi sau faci orice și poate apărea un accident. În timpul unei călătorii lungi și monotone cu mașina, este dificil să evitați oboseala și să preveniți microsomnul.

 

aparat să nu adormi

 

MICROSLEEP GUARD - SOLUȚIE EFICIENTĂ

O alarmă de somn vă poate salva viața sau vă poate ajuta să nu adormi. Se poartă peste ureche și are senzor electronic de poziție. Când capul dă din cap înainte, se aude o alarmă puternică, care te trezește imediat și îi alertează pe pasagerii.

 

           Micro-paznicul de somn te va avertiza pe tine și pe tovarășii tăi de pericol.

 

NU DOAR PENTRU ȘOFERI

Majoritatea oamenilor care fac plimbari lungi cu mașina sunt obosiți sau somnoroși, iar riscul unui accident crește rapid. Dacă mergi într-o călătorie lungă, conduci des sau ești șofer profesionist, alarma este pentru tine. Este, de asemenea, potrivit pentru operatorii de mașini, lucrătorii agențiilor de securitate, studenții care învață și oriunde este importantă vigilența.

 

împotriva microsomnului

 

CUM FUNCTIONEAZÃ?

Pune-ți alarma anti-somn pe ureche înainte de a conduce și gata. Alarma funcționează pe baza unui senzor electronic de poziție a capului. Dacă îți cade capul, va suna o alarmă pentru a prelua controlul. Acest lucru vă va proteja de adormirea nedorită în timp ce conduceți, învățați și în alte situații. Alarma nu va fi declanșată atunci când persoana stă relaxată, dreaptă sau își întoarce ușor capul în lateral.

 

TE ÎNVAȚĂ SĂ SCRII UN SMS SAU SĂ PRIVIȚI LA MOBIL

Ranger-ul este potrivit și pentru cei care doresc să învețe să se uite constant la telefoanele mobile și să scrie mesaje text în timp ce conduc. Când înclinați capul pentru a privi ecranul, căștile de urechi funcționează exact ca un microsleep - începe să fluieră. Datorită ei, vei scăpa de acest obicei rău periculos.

 

PORȚI CU CONFORT

Ranger-ul este mic și extrem de ușor, cântărind doar 20 de grame. Prin urmare, este confortabil de purtat și nu vă va deranja în timpul conducerii.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați și vizorul auto Clear View.

Pentru depozitarea ușoară, clară și sigură a lucrurilor în mașină, aducem diverse organizatoare în mașină.

Pentru sticlă curată fără aburire, aducem un detergent auto cu microfibra, care va curăța ușor și rapid geamurile.

Vezi și alte gadgeturi pentru șoferi.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: