Pachet de conducere pe timp de noapte în siguranță

Cod: 14069
Ofertă Recomandare
GRATUITGRATUIT
pachet pentru conducere în siguranță
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Care este baza conducerii în siguranță pe timp de noapte? E bine să vezi și să nu dormi. Acesta este ceea ce va rezolva acest pachet exclusiv de micro-sleep guardian cu ochelari de vedere pe timp de noapte a șoferului.

Ochelarii de protecție pentru șofer sunt folosiți pentru o vedere perfect curată, clară și contrastantă pe drum, ceea ce contribuie la o mai bună concentrare și siguranță.

Ochelarii special conceputi sunt conceputi pentru conducerea nocturna, conducerea în ceata, dar îi poți folosi și ziua si în orice vreme. Datorită ochelarilor speciali din policarbonat, acestea previn iluminarea excesivă, îmbunătățesc în același timp percepția luminii și reduc oboseala ochilor.

Monitorul micro-somn SleepDriver avertizează în mod fiabil șoferul și pasagerul său în cazul micro-somnului.

Funcționează pe principiul echilibrului electronic. Aceasta înseamnă că, dacă capul îți scade brusc în timpul microsleep-ului, va suna o alarmă, care este garantat să preia controlul. În caz de mișcare lentă și lină, alarma nu va fi declanșată.

Datorită acestei combinații unice, siguranța dvs. și a pasagerilor dvs. va fi crescută semnificativ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PACHET MAXIM DE LEADERSHIP

Pachetul de conducere nocturnă în siguranță include ochelari pentru șoferii profesioniști cu vedere pe timp de noapte HD și un dispozitiv pentru prevenirea microsomnului. Această combinație este maximă eficientă pentru siguranța dumneavoastră la conducere. Ochelarii vă vor permite să vedeți mai bine fără strălucirea mașinilor care se apropie sau a soarelui, iar micro-sleep guard nu vă va permite să adormiți la volan.

 

OCHELARI UNICI DE VIZIUNE DE NOAPTE ȘI ZILNIC PENTRU ȘOFER

Ochelarii de condus pe timp de noapte și de ceață sunt literalmente o necesitate pentru fiecare șofer, sportivii antrenori, personalul SBS și oricine trebuie să vadă clar.

Pur și simplu le pui pe ochi și imediat observi diferența uriașă. Conduceți ca de obicei și bucurați-vă de diferența pe care o poate face această tehnologie.

 ochelari de vedere la șoferul de noapte pentru șoferi

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ OCHELARII DE VEDERE PE TIMP DE NOAPTE

Principiul ochelarilor de protecție nocturnă este că aceștia răspund la diferite condiții de iluminare. Lentilele unice din policarbonat reduc puterea strălucirii de la zăpadă, apă sau puterea luminilor de la mașinile care se apropie. De asemenea, oferă protecție UV 100% și blochează strălucirea, măresc contrastul și claritatea și îndeplinesc standardele de iluminare pentru o viziune de noapte mai sigură și mai clară.

În același timp, susțin o mai bună percepție a culorilor, ceea ce contribuie la o vedere mai bună în orice vreme. În plus, protejează ochii, chiar și din lateral.

 

OPRIȚI RADIAȚIA OCHILOR DE LA MAȘINILE OPPOSITE

Numărul de accidente mortale care au loc noaptea se datorează în mare parte vizibilității slabe. Chiar dacă traficul este cu 60% mai scăzut pe timp de noapte, accidentele au loc din cauza strălucirii, razelor orbitoare și vizibilității generale slabe în timpul conducerii.

Lentilele speciale galbene blochează lumina albastră care provoacă iradierea ochilor de noapte. Ele sunt literalmente o necesitate pentru persoanele cu ochi sensibili. Călătoria dumneavoastră va fi mai confortabilă și mai sigură. Ochelarii de protecție protejează și ochii din lateral.

 

MICROSLEEP GUARD - SOLUȚIE EFICIENTĂ

O alarmă de somn vă poate salva viața sau vă poate ajuta să nu adormi. Se poartă peste ureche și are senzor electronic de poziție. Când capul dă din cap înainte, se aude o alarmă puternică, care te trezește imediat și îi alertează pe pasagerii.

Micro-paznicul de somn te va avertiza pe tine și pe tovarășii tăi de pericol.

 

alarmă împotriva somnului

 

NU DOAR PENTRU ȘOFERI

Majoritatea oamenilor care fac plimbari lungi cu mașina sunt obosiți și adormiți, iar riscul unui accident crește rapid. Dacă mergi într-o călătorie lungă, conduci des sau ești șofer profesionist, alarma este pentru tine. Este, de asemenea, potrivit pentru operatorii de mașini, lucrătorii agențiilor de securitate, studenții care învață și oriunde este importantă vigilența.

 

CUM FUNCȚIONEAZÃ?

Pune-ți alarma anti-somn pe ureche înainte de a conduce și gata. Alarma funcționează pe baza unui senzor electronic de poziție a capului. Dacă îți cade capul, va suna o alarmă pentru a prelua controlul. Acest lucru vă va proteja de adormirea nedorită în timp ce conduceți, învățați și în alte situații. Alarma nu sună atunci când o persoană stă relaxată, întorcându-și capul drept sau ușor în lateral


 
 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: