Alte preparate pentru unghii

TREBUIE AI PRODUSE

Bine ați venit la colecția noastră extinsă de produse pentru unghii, unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți îngrijirea unghiilor. În această categorie, vă prezentăm cu mândrie aspiratorul nostru practic pentru praful de unghii, care este un instrument esențial pentru fiecare tehnician de unghii profesionist sau începător.

Aspiratorul nostru de praf de unghii este proiectat pentru îndepărtarea eficientă a prafului și murdăriei de unghii care se formează la pilirea, modelarea și lustruirea unghiilor. Este un dispozitiv obligatoriu care asigură un mediu de lucru curat și sănătos. Indiferent dacă conduceți un salon aglomerat sau vă bucurați să vă răsfățați acasă, aspiratorul nostru de unghii va revoluționa îngrijirea unghiilor.


 

Cele mai vândute

Extractor practic de praf de unghii
Extractor practic de praf de unghii
În stoc (>5 ks)
DS70872135
 
157 RON
1 articole în total

Preţ

157 RON158 RON
1157158
Extractor practic de praf de unghii
157 RON

Încearcă praful de unghii practic și oferă-ți unghii sănătoase și frumoase, fără mizerie inutilă. Bucurați-vă de o manichiură plăcută la domiciliu, care va avea ca rezultat...

DS70872135

Unul dintre avantajele cheie ale aspiratorului nostru practic de unghii este sistemul său puternic de aspirare. Echipat cu tehnologie avansată, captează eficient și conține chiar și cele mai mici particule de unghii. Acest lucru nu numai că vă menține spațiul de lucru curat și fără praf, ci și previne potențialele riscuri pentru sănătate asociate cu inhalarea prafului de unghii. Respirați ușor și concentrați-vă pe perfecționarea unghiilor fără a vă face griji pentru consecințe.

Aspiratorul nostru de praf pentru unghii este proiectat având în vedere confortul și utilizarea. Designul său compact și ușor îl face ușor de mutat și vă permite să vă configurați locul de muncă fără efort. Aparatul este echipat cu o putere de aspirare reglabilă care vă permite să reglați debitul de aer în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. Cu comenzi ușor de utilizat, puteți opera și întreține hota fără efort, ceea ce o face o alegere ideală atât pentru profesioniști, cât și pentru începători.