Gene false

EFECT NATURAL SI SUBTIL

Dacă vrei să-ți îmbunătățești machiajul ochilor, ai ajuns la locul potrivit. Magazinul nostru electronic oferă o gamă largă de gene artificiale care vă vor ajuta să obțineți aspectul dorit fără efort. Fie că dorești un efect natural și subtil sau un aspect îndrăzneț și dramatic, avem ceva pentru tine.

Unul dintre cele mai populare produse ale noastre este ondulatorul de gene Excellent. Acest instrument la îndemână este conceput pentru a vă ondula genele naturale, creând baza perfectă pentru aplicarea genelor false. Datorită mânerului confortabil și mecanismului delicat de răsucire, acest instrument de răsucire este o parte indispensabilă a trusei dumneavoastră de înfrumusețare.


 

Cele mai vândute

22491 15 unikatni kulma na rasy
Excelentul ondulator de gene
În stoc (>5 ks)
DS41532375
 
100 RON
gene magnetice
 
90 RON
2 articole în total

Preţ

90 RON100 RON
190100
22491 15 unikatni kulma na rasy
100 RON

Încearcă excelentul ondulator de gene și ochii tăi se vor ilumina instantaneu pentru un aspect unic, plin de farmec și captivant. În confortul propriei case, veți obține...

DS41532375
gene magnetice
90 RON

Încearcă genele magnetice captivante cu liner și îți vei încânta anturajul cu noul tău look elegant. Genele magnetice vă pun în valoare ochii în mod uimitor și creează un aspect...

DS53176011

Pentru cei care preferă genele magnetice, oferim gene magnetice captivante cu o linie. Aceste gene sunt fabricate din fibre sintetice de înaltă calitate și vin într-o varietate de stiluri pentru a se potrivi cu orice ocazie. Cel mai bine, sunt incredibil de ușor de aplicat datorită creionului magnetic inclus. Pur și simplu aplicați machiajul pentru ochi cu linia magnetică și genele se vor lipi de el fără efort.

Gama noastră de gene false este ideală pentru cei care doresc să-și pună în valoare frumusețea naturală fără bătaia de cap de a aplica genele false tradiționale. De asemenea, sunt o alternativă excelentă pentru cei care sunt alergici la lipiciul de gene sau preferă o opțiune mai durabilă.