Preparate de sprancene

PENTRU SPRINCENE PERFECTE

Dacă vrei să-ți perfecționezi sprâncenele, ai ajuns la locul potrivit! In magazinul nostru online vei gasi o gama variata de preparate pentru sprancene care te vor ajuta sa obtii aspectul pe care ti-l doresti. Indiferent dacă doriți sprâncene îndrăznețe și definite sau un aspect mai natural, noi vă putem acoperi.

Selecția noastră de produse pentru sprâncene include totul, de la creioane și geluri până la pudre și pomade. De asemenea, oferim diferite nuanțe, astfel încât să puteți găsi combinația perfectă cu culoarea părului și nuanța pielii.


 

Cele mai vândute

Creion de sprâncene unic cu efect de tatuaj
Creion de sprâncene unic cu efect de tatuaj
În stoc (>5 buc.)
DS32271681
 
67 RON
2 articole în total

Preţ

67 RON110 RON
167110
creion pentru sprancene
110 RON

Pachetul contine 2 creioane pentru sprancene cu efect de tatuaj Încercați creionul unic pentru sprâncene cu efect de tatuaj și obțineți sprâncene perfecte rapid, ușor și fără...

DA32271681
Creion de sprâncene unic cu efect de tatuaj
67 RON

Încercați creionul unic pentru sprâncene cu efect de tatuaj și obțineți sprâncene perfecte rapid, ușor și fără durere. În plus, acest machiaj perfect va rezista în orice vreme....

DS32271681

Dacă sunteți nou în produsele pentru sprâncene, un creion sau o pudră este un loc minunat de a începe. Aceste produse vă vor permite să umpleți zonele rare și să definiți cu precizie forma sprâncenelor. Creioanele și pudrele noastre vin într-o varietate de nuanțe și texturi, astfel încât să o puteți găsi pe cea potrivită nevoilor dumneavoastră.

Pentru cei care doresc un aspect mai expresiv, o pomadă sau un gel este o alegere bună. Aceste produse sunt ideale pentru a crea sprâncene îndrăznețe, definite, care durează toată ziua. Pomadele și gelurile noastre sunt ușor de aplicat și vin într-o varietate de nuanțe, astfel încât să puteți găsi complementul perfect pentru culoarea părului dvs.