Ochelari de condus noaptea pentru șofer - pachet dublu + LIVRARE GRATUITĂ

Cod: DE99964662
Ofertă Recomandare
134 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Pachetul contine 2 ochelari pentru șoferi cărora le primești LIVRARE GRATUITĂ.

Ochelarii de protecție pentru șofer sunt folosiți pentru o vedere perfect curată, clară și contrastantă pe drum, ceea ce contribuie la o mai bună concentrare și siguranță.

Ochelarii special conceputi sunt conceputi pentru conducerea nocturna, conducerea în ceata, dar îi poți folosi și ziua și în orice vreme. Datorită ochelarilor speciali din policarbonat, acestea previn iluminarea excesivă, îmbunătățesc în același timp percepția luminii și reduc oboseala ochilor.

Ochelarii de călărie de noapte sunt proiectați atât pentru bărbați, cât și pentru doamne. Rama este realizată din plastic ușor, este puternic și confortabil de purtat. Datorită liniilor lor curate, clasice și a designului negru, vei arăta încrezător și cu siguranță elegant la fiecare ocazie.

Investește în siguranța ta la volan.

  • Ele previn orbirea de către mașinile care se apropie
  • Ele susțin vederea pe timp de noapte și în ceață
  • Ele protejează în mod activ ochii
  • Acestea reduc la minimum reflexia razelor solare
  • Protectie 100% UVA și UVB
  • Posibilitatea de a purta și pe ochelari de prescripție

 

ÎTI RECOMANDAM:

UN PACHET DE CONDUCERE SIGUR DE NOAPTE care include acești ochelari de protecție și o protecție pentru micro-somn care nu te va ajuta să adormi la volan. Acum cu LIVRARE GRATUITĂ.

Pentru curățarea perfectă a ochelarilor, vă aducem acest cel mai eficient produs de curățat ochelari.

Păstrați-vă ochelarii în mașină în siguranță, practic fără riscul de a vă zgâria cu acest suport pentru ochelari pentru mașină.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

OCHElARI UNICI DE VIZIUNE DE NOAPTE ȘI ZILNIC PENTRU ȘOFER

Ochelarii de condus pe timp de noapte și de ceață sunt literalmente o necesitate pentru fiecare șofer, sportivii antrenori, personalul SBS și oricine trebuie să vadă clar.

Pur și simplu le pui pe ochi și imediat observi diferența uriașă. Conduceți ca de obicei și bucurați-vă de diferența pe care o poate face această tehnologie.

 

ochelari de noapte

 

CUM FUNCTIONEAZA OCHELARII DE VEDERE PE TIMP DE NOAPTE

Principiul ochelarilor de protecție nocturnă este că aceștia răspund la diferite condiții de iluminare. Lentilele unice din policarbonat reduc puterea strălucirii de la zăpadă, apă sau puterea luminilor de la mașinile care se apropie. De asemenea, oferă protecție UV 100% și blochează strălucirea, măresc contrastul, luminozitatea și îndeplinesc standardele de iluminare pentru o viziune de noapte mai sigură și mai clară.

În același timp, susțin o mai bună percepție a culorilor, ceea ce contribuie la o vedere mai bună în orice vreme. În plus, protejează ochii, chiar și din lateral.

 

OPRIȚI RADIAȚIA OCHILOR DE LA MAȘINILE OPPUȘATE

Numărul de accidente mortale care au loc noaptea se datorează în mare parte vizibilității slabe. Chiar dacă traficul este cu 60% mai scăzut pe timp de noapte, accidentele au loc din cauza strălucirii, razelor orbitoare și vizibilității generale slabe în timpul conducerii.

Lentilele speciale galbene blochează lumina albastră care provoacă iradierea ochilor de noapte. Ele sunt literalmente o necesitate pentru persoanele cu ochi sensibili. Călătoria dumneavoastră va fi mai confortabilă și mai sigură.

Ochelarii de protecție protejează și ochii din lateral.

 

ochelari pentru șoferi

 

STILAT ȘI GUST

Rama este realizată din plastic ușor, este puternic și confortabil de purtat. Datorită liniilor lor curate, clasice și a designului negru, vei arăta încrezător și cu siguranță elegant la fiecare ocazie.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Lățime interioară: 15 cm
  • Lungime laterală cu picioare: 15 cm
  • Culoare rama: negru
  • Curățați ochelarii cu o cârpă standard pentru ochelari

 


 

SFATUL NOSTRU

Încercați și vizorul auto Clear View.

Pentru depozitarea ușoară, clară și sigură a lucrurilor în mașină, aducem diverse organizatoare în mașină.

Pentru sticlă curată fără roua, aducem un detergent auto cu microfibra, care-ti va curăța ușor și rapid geamurile.

Vezi și alte gadgeturi pentru șoferi.


 
 
 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: