Ochelari de calculator împotriva luminii albastre

Cod: DS44745935
Ofertă Recomandare
100 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Ochelarii de calculator împotriva luminii albastre sunt folosiți pentru o vedere perfectă clară, clară și contrastantă atunci când lucrați cu tehnologia imagistică. În plus, reduc spectrul dăunător al luminii albastre și, astfel, vă ajută să vă protejați împotriva durerilor de ochi, durerilor de cap, a somnului prost și contribuie la o mai bună concentrare și siguranță atunci când lucrați cu un computer.

Ochelarii special proiectați sunt proiectați pentru lucrul în siguranță cu tehnologia imagistică. Datorită ochelarilor cu filtru special, aceștia previn expunerea la lumina albastră, în același timp îmbunătățesc percepția luminii și reduc oboseala ochilor.

Ochelarii PC sunt concepuți atât pentru bărbați, cât și pentru doamne. Rama este realizată din plastic ușor, este puternic și confortabil de purtat. Pentru liniile tale curate, clasice și designul modern, vei arăta încrezător și cu siguranță elegant la fiecare ocazie.

Investește în sănătatea ta. Avem un singur ochi.

  • Ele previn expunerea la lumina albastră
  • Ele protejează în mod activ ochii
  • Acestea reduc oboseala și oboseala ochilor
  • Ele susțin concentrarea pentru o performanță mai bună în muncă

 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet dublu convenabil de ochelari pentru calculator

Aici veți găsi ochelari dubli de protecție convenabil pentru șoferii cărora le beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.

Faceți cunoștință cu acești ochelari perforați unici care vă pot ajuta cu durerea și oboseala oculară, precum și cu miopie și alte defecte oculare.

Pentru curățarea perfectă a ochelarilor, vă aducem acest cel mai eficient produs de curățat ochelari.

Păstrați-vă ochelarii în mașină în siguranță, practic fără riscul de a vă zgâria cu acest suport pentru ochelari pentru mașină.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

OCHELARI UNICI PENTRU LUCRU CU PC

Ochelarii pentru lucrul cu computere și alte tehnici de imagistică sunt literalmente o necesitate pentru fiecare manager, lucrător administrativ, student și oricine dorește să-și protejeze ochii atunci când lucrează cu un computer. Pur și simplu le pui pe ochi și imediat observi diferența uriașă. Datorită stratului său antireflex, ochelarii reduc oboseala ochilor, reduc strălucirea, măresc contrastul, claritatea și detaliile. Spune-ți adio durerilor de ochi, durerilor de cap și tulburărilor de somn.


ochelari cu filtru de lumină albastră pentru computer

 

CÂND O LUMINĂ ALBASTRĂ ESTE DĂUNĂTOARE

Lumina albastră face parte din viața de zi cu zi. Se găsește în mod obișnuit în natură, dar este produs și de monitoare. Într-o măsură limitată, lumina albastră este benefică deoarece ne recunoaște corpul zi și noapte, promovează sau atenuează vigilența și atenția și produce și reglează hormonul de somn, melatonina.

Dimpotrivă, poate provoca sindromul de ochi uscat în cantități mari, ceea ce poate duce la deteriorarea ochilor pe termen lung. De asemenea, provoacă tulburări de somn și boli cardiovasculare asociate, dureri de ochi, dureri de cap și vedere încețoșată.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ OCHELARII LA UN COMPUTER

Principiul ochelarilor de calculator se bazează pe un filtru special care răspunde la lumina albastră. În special, minimizează eficient spectrele sale dăunătoare. În același timp, blochează strălucirea, măresc contrastul, claritatea și îndeplinesc standardele de iluminare pentru lucrul în siguranță cu tehnologia imagistică.

 

OBOSEALA DE OCHI, ARSURI, DURERI?

Când lucrați cu un computer, telefon mobil, tabletă și vă uitați la televizor pentru o perioadă lungă de timp, apar adesea oboseală oculară, arsură la ochi și senzație de uscăciune. Aceste sentimente sunt adesea însoțite de dureri de ochi și de cap. Acești ochelari speciali cu lumină albastră vă pot ajuta să evitați toate aceste dificultăți. Ochii tăi nu vor fi atât de obosiți. În același timp, acţionează ca o prevenire eficientă împotriva altor probleme.


ochelari de calculator împotriva pinului albastru

 

PENTRU UN SOMN MAI BUN

De asemenea, vă uitați la televizor sau lucrați cu un computer sau telefonul mobil înainte de a merge la culcare? În consecință, aveți probleme cu somnul sau cu calitatea somnului? Tulburările de somn pot duce la depresie, acumulare de neurotoxine și un risc crescut de îmbolnăvire. Încearcă să folosești acești ochelari cu două ore înainte de culcare și vei observa imediat diferența. Vei dormi mai repede și somnul tău va fi mai bogat și de mai bună calitate.

 

STOP OBOSEALA OCHILOR

Lucrul cu un computer toată ziua, vizionarea la televizor completată de utilizarea unui telefon mobil are ca rezultat oboseală oculară, arsuri sau sindrom de ochi uscat. Acești ochelari blochează lumina albastră dăunătoare.

 

STILAT ȘI GUSTOS

Rama este realizată din plastic ușor, este puternic și confortabil de purtat. Datorită liniilor lor curate, clasice și a designului modern, vei arăta încrezător și cu siguranță elegant cu fiecare ocazie.

 

ochelari de calculator împotriva pinului albastru

 

CÂND PUTEȚI SĂ VĂ AȘTEPTAȚI LA REZULTATE?

Ochelarii anti-lumină albastră sunt proiectați în primul rând pentru a contribui la prevenirea și dezvoltarea în continuare a tulburărilor oculare, a oboselii oculare și a altor efecte adverse asociate cu spectrul dăunător al luminii albastre. Cu utilizarea regulată, poate exista o îmbunătățire de la prima utilizare. Rezultatele pot varia, deoarece fiecare răspunde diferit.

 

*Trimitem culoarea in functie de disponibilitatea stocului


 

SFATUL NOSTRU

CURĂȚĂTOR DE OCHELARI DIN MICROFIBRĂ

Încercați, de asemenea, detergentul unic pentru ochelari din microfibră pentru curățarea perfectă, ușoară, rapidă și profesională a ochelarilor de prescripție și a ochelarilor de soare. Curățați ochelarii dintr-o singură mișcare pe ambele părți. Datorită designului patentat, îți vei curăța ochelarii într-o clipă.

 

detergent pentru ochelari care poate fi folosit la microunde

MASCA DE OCHI DE DORMIT

Ai probleme cu somnul, te deranjează lumina de la felina, trebuie să dormi ziua? Încercați această mască pentru ochi de dormit, care vă protejează perfect ochii de lumină. Datorită măștii pentru ochi, vei adormi mult mai repede și vei avea un somn mai bun și mai sănătos.

 

masca de dormit


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: