Ochelari perforați pentru îmbunătățirea vederii

Cod: DS20007129
Ofertă Recomandare
64 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acești ochelari perforați unici care vă pot ajuta cu durerea și oboseala oculară, precum și cu miopie, hipermetropie, astigmatism și alte defecte oculare.

Ochelarii perforati iti permit sa vezi clar la toate distanțele, indiferent dacă trebuie sa te concentrezi la distanțe scurte, medii sau lungi. În același timp, oferă un antrenament al muschilor ochilor pe care îl poți face în activitățile tale zilnice.

Găurile cu formă specială obligă ochii să facă mișcări mici, ceea ce întărește treptat ochii. Acest lucru poate duce la îmbunătățirea vederii, oboseală și dureri oculare. În același timp, îmbunătățesc calitatea și percepția imaginii.

Veți vedea aceeași claritate pe care o porți cu ochelarii prescripție. Vă puteți îmbunătăți vederea utilizându-se în mod regulat și pentru o perioadă lungă de timp.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet dublu convenabil de ochelari pentru calculator, pentru care primește LIVRARE GRATUITĂ.

Aici veți găsi ochelari dublu convenabil pentru șoferii cărora le beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.

Pentru curățarea perfectă a ochelarilor, vă aducem acest cel mai eficient produs de curățat ochelari.

Păstrați-vă ochelarii în mașină în siguranță, practic fără riscul de a vă zgâria cu acest suport pentru ochelari pentru mașină.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PENTRU CUI SUNT POTRIVIT OCHELARII  PERFORATI

Acești ochelari perforați sunt folosiți pentru tratarea defectelor oculare. Aceștia sunt ochelari speciali care antrenează mușchii ochilor, ameliorează ochii obosiți, stresați și sunt potriviți pentru tulburări oculare precum: 

  • miopie,
  • clarviziune,
  • ambliopie,
  • astigmatism,
  • vedere afectată de vârstă
  • dureri de cap din cauza oboselii ochilor,
  • prevenirea deficienței de vedere

 

Ochelari perforați

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ OCHELARII

Ochelarii perforați funcționează pe baza a trei efecte de bază.

  1. Când se uită prin găurile individuale, forțează ochii să facă mișcări mici. Prin urmare, mușchii ochilor lucrează în mod constant, ceea ce se întărește treptat, rezultând o vedere îmbunătățită și eliminarea oboselii și a durerii oculare.
  2. Fiecare dintre găuri permite doar unui spectru foarte îngust al razelor lumii să treacă în ochi, ceea ce reduce inelul de împrăștiere de pe retină și mărește adâncimea câmpului. Rezultatul este o imagine mai clară.
  3. Îmbunătățesc capacitatea creierului de a evalua imaginea pe care o vede ochiul.

Datorită acestei combinații, îți antrenezi ochii, în același timp te ajută să vezi mai clar și mai bine fără a fi nevoie să purtați ochelari de prescripție.

 

AJUTOR PENTRU VIZIBILITATE ȘI SCURTARE

Ochelarii perforați susțin focalizarea corectă și lină atunci când priviți departe și aproape și, prin urmare, vă ajută să vedeți clar obiectele la diferite distanțe.

Dacă suferiți de miopie, este recomandat să folosiți în special ochelari în timpul activităților când vă uitați atent. De exemplu, când citești, lucrezi cu un computer. Pentru hipermetropie, pe de altă parte, utilizați pentru monitorizare de la distanță. Purtarea corectă poate contribui la dispariția completă sau la îmbunătățirea semnificativă a defectului ocular.


ochelari pentru îmbunătățirea vederii

 

OBOSEALĂ DE OCHI, ARSURI, DURERE?

Oboseala ochilor, arsurile ochilor și uscăciunea apar adesea atunci când lucrați mult timp cu un computer și vă uitați la televizor. Aceste sentimente sunt adesea însoțite de dureri de ochi și de cap. Ochelarii perforați vă pot ajuta să evitați toate aceste dificultăți. Ochelarii sunt de asemenea potriviți pentru lucrul cu un computer și vizionarea la televizor.

 

COMPENSĂRI PENTRU OCHELARI DE SOARE

Datorită găurilor speciale, mai puțină lumină intră în ochi și, prin urmare, mai puține radiații UV. Datorită acestui fapt, ochelarii pot ajuta la protejarea ochilor atunci când stați la soare. Marele avantaj este că spectrul solar nu este distorsionat ca la ochelarii de soare convenționali. Nu este recomandat să priviți direct soarele.

 

CÂND MĂ AȘTEPTA REZULTATE?

Ochelarii perforați sunt proiectați în primul rând pentru a contribui la prevenirea și dezvoltarea în continuare a defectelor și bolilor oculare. Cu exerciții fizice regulate, vederea se poate îmbunătăți. Rezultatele pot varia, deoarece fiecare răspunde diferit. Pentru a obține progrese semnificative, vă recomandăm să purtați cel puțin 2-3 luni pe zi.

 ochelari perforați

 

CUM SĂ FOLOSIȚI OCHELARII?

Purtați mai întâi ochelarii câteva minute și creșteți treptat lungimea până la aproximativ 2-3 ore pe zi. S-ar putea să vă fie incomod să porți acești ochelari la început, dar ochii tăi trebuie să se obișnuiască. Ochelarii pot fi purtați și în timp ce te uiți la televizor, citești în lumina buna, scrii, lucrezi la calculator sau mergi pe jos. Cu toate acestea, nu trebuie să le purtați în timp ce conduceți sau vă implicați în vreo activitate care necesită atenția dumneavoastră. Fă ceva pentru sănătatea ta.

Dimensiuni pachet: 16 x 6,5 x 4 cm


 

 

SFATUL NOSTRU

 

 

FOLIA UNICĂ PENTRU VIZIUNEA DE NOAPTE ȘI CONDUCEREA ZILNICĂ PENTRU ȘOFER

 

folii pentru conducerea de noapte și de zi

 

Ecranul special de vedere pe timp de noapte și de zi al șoferului servește pentru o viziune perfect clară, clară și contrastantă pe drum, ceea ce contribuie la o mai bună concentrare și orientare.

 

 

DETERGENT PENTRU GEAMURI AUTO CU MICROFIBRĂ ANTI-ABURIRE

 

detergent pentru geamuri auto cu microfibră anti-aburire

 

O racletă unică din microfibră pentru geamuri auto cu mâner detașabil pentru curățarea perfectă, ușoară, rapidă și profesională a geamurilor dumneavoastră. Datorită unei cârpe speciale din microfibră, ajută la prevenirea aburirii geamurilor mașinii.

 

 

JALUZELE PRACTICE PENTRU MAȘINI

 

jaluzele practice pentru mașini

 

Faceți cunoștință cu un jaluzea auto de calitate care protejează perfect de lumina soarelui și de căldură. Datorită materialelor de cea mai bună calitate și a tehnologiei speciale de fabricație, este conceput pentru a proteja perfect de lumina soarelui și de căldură.

 

 

CURĂȚAT DE STICLA UNIC PENTRU CURATAREA CRISTALELOR

 

curățător pentru ochelari din microfibră

 

Un produs unic de curățare pentru ochelari din microfibră pentru curățarea perfectă, simplă, rapidă și profesională a ochelarilor de prescripție și de soare. Curățați ochelarii dintr-o singură mișcare pe ambele părți.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: