Curățător pentru ochelari din microfibră

Cod: DS44044321
30 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un produs unic de curățare pentru ochelari din microfibră pentru curățarea perfectă, simplă, rapidă și profesională a ochelarilor de prescripție și de soare. Curățați ochelarii dintr-o singură mișcare pe ambele părți.

Datorită pernelor speciale din microfibră specială, curăță perfect fiecare pahar fără a zgâria. Aparatul de curățat este ușor și portabil, așa că îl poți lua cu tine oriunde. Materialele de calitate asigură o durată lungă de viață pentru o serie de curățări.

Datorită designului patentat, îți vei curăța eficient ochelarii într-o clipă. Microfibra unică are proprietăți speciale de absorbție de multe ori mai mari decât cârpele clasice și alte produse de curățare. Ochelarii perfect curați previn aburirea ochelarilor și asigură o vedere bună. Oricine poartă ochelari de soare sau cu prescripție medicală va iubi cu adevărat acest detergent pentru ochelari.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet convenabil de 5 produse de curatat la un preț avantajos.

Aici vei găsi un pachet convenabil de 10 produse de curatat, pentru care vei primi LIVRARE GRATUITĂ.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CURĂȚAT DE STICLA UNIC PENTRU CURATAREA CRISTALELOR

Soluția de curățare practic, cu tampoane moi din microfibră, este concepută pentru a îndepărta praful, grăsimea, murdăria și petele de pe obiectiv. Datorită designului unic, curățați sticla din ambele părți în același timp. Se adaptează oricăror ochelari, dioptric, bifocal și solar.

 

PENTRU DIOPTRICE ȘI OCHELARI DE SOARE

Datorită unei microfibre speciale, care este foarte fină pentru sticlă, dar în același timp nemilos față de grăsimi, murdărie, pete și alte impurități, acest detergent este conceput pentru curățarea ochelarilor de prescripție și de soare. Nu trebuie să vă faceți griji că ochelarii tăi scumpi vor fi deteriorați în vreun fel.

 

ÎMPIEDICĂ LIPIREA STICLEI

Urăști și ochelarii de aburire? Nu poți să vezi prin ochelari în timp ce conduci sau faci alte activități importante? Datorită curățării perfecte a ochelarilor, ochelarii se murdăresc considerabil mai puțin decât în ​​timpul unei curățării normale.

 

curățător de ochelari

 

FĂRĂ PREOCUPĂRI DE ZGARIETURI PE OCHELARI

Microfibra speciala curăță eficient ochelarii si-n acelasi timp ii protejeaza de zgarieturi. Este extrem de fin la sticlă, dar nemilos față de murdărie.

 

CELE MAI BUNE DE CALITATE MATERIALE

Datorită materialelor de calitate care asigură funcționalitate și durată lungă de viață, aparatul de curățare vă va servi pentru multă curățare. Aparatul de curățat este compact și ușor de purtat, așa că îl poți avea oriunde cu tine, în geanta mașinii sau ca breloc. Microfibra unică are proprietăți speciale de absorbție de multe ori mai mari decât cârpele clasice și alte produse de curățare.

 

CURĂȚARE PROFESIONALĂ A OCHELARILOR LA UN PREȚ

Răsfățați-vă cu curățarea profesională a ochelarilor în confortul propriei case și economisiți la produse de curățare cu ultrasunete și soluții de curățare scumpe. Datorită acestui agent de curățare, ochelarii tăi vor fi întotdeauna curățați perfect.

 

detergent universal pentru spălarea ochilor cu microbenzi 

ȘI PENTRU TELEFON MOBIL

Puteți, de asemenea, să vă curățați jucăuș telefonul mobil cu soluția de curățare. Ecranul majorității telefoanelor se zgârie ușor și este dificil să curățați bine telefonul. O poți face cu ușurință cu acest detergent. Într-o clipă, telefonul tău va fi curat, fără pete, grăsimi și zgârieturi pe ecran.


 

 

SFATUL NOSTRU

 

 

FOLIA UNICĂ PENTRU VIZIUNEA DE NOAPTE ȘI CONDUCEREA ZILNICĂ PENTRU ȘOFER

 

folii pentru conducerea de noapte și de zi

 

Ecranul special de vedere pe timp de noapte și de zi al șoferului servește pentru o viziune perfect clară, clară și contrastantă pe drum, ceea ce contribuie la o mai bună concentrare și orientare.

 

 

DETERGENT PENTRU GEAMURI AUTO CU MICROFIBRĂ ANTI-ABURIRE

 

detergent pentru geamuri auto cu microfibră anti-aburire

 

O racletă unică din microfibră pentru geamuri auto cu mâner detașabil pentru curățarea perfectă, ușoară, rapidă și profesională a geamurilor dumneavoastră. Datorită unei cârpe speciale din microfibră, ajută la prevenirea aburirii geamurilor mașinii.

 

 

JALUZELE PRACTICE PENTRU MAȘINI

 

jaluzele practice pentru mașini

 

Faceți cunoștință cu un jaluzea auto de calitate care protejează perfect de lumina soarelui și de căldură. Datorită materialelor de cea mai bună calitate și a tehnologiei speciale de fabricație, este conceput pentru a proteja perfect de lumina soarelui și de căldură.

 

 

OCHELARI PERFORAȚI PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA VEDERII

 

ochelari perforați pentru îmbunătățirea vederii

 

Faceți cunoștință cu acești ochelari perforați unici care vă pot ajuta cu durerea și oboseala oculară, precum și cu miopie, hipermetropie, astigmatism și alte defecte oculare.

 

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: