Masa pliabilă flexibilă pentru laptop

Cod: DS49144070
Ofertă Recomandare
144 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Masa unică de laptop multifuncțională cu posibilitatea de reglare a înălțimii picioarelor și a înclinării este extrem de confortabilă, practică și în același timp vă salvează sănătatea și laptopul. Masa tare pentru laptop sau mic dejun din plastic ultrarezistent cu posibilitatea de reglare a înălțimii picioarelor. Masa are două ventilatoare puternice și pentru laptop pentru a preveni supraîncălzirea acesteia.

Placa este împărțită în două părți, mai mare și mai mică. Cel mai mare este pentru un laptop, pe care îl poți înclina liber, astfel încât să ai o vedere perfectă a afișajului și a tastaturii în câmpul tău vizual. Sertar practic pentru lucruri mici. Dacă nu folosiți masa, puteți plia picioarele, iar placa are doar 5 cm înălțime.

Scaun portabil multifunctional, un partener indispensabil pentru studenți, muncitori, pasageri din tren, autobuz sau avion, accesoriul perfect pentru laptopul tău.

Masa profesională pentru laptop oferă confort de lucru 100% datorită înălțimii reglabile și unghiului de înclinare a plăcii. Acest lucru vă permite să lucrați și să învățați într-o poziție foarte confortabilă, ceea ce are ca rezultat și o muncă mai eficientă. Scaunul are spătar, astfel încât laptopul nu poate aluneca de pe masă.

Vezi și alte gadget-uri pentru PC-uri și telefoane mobile.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MASA UNICĂ DIN LEMN PENTRU LAPTOP PRACTICĂ - CARE O VEȚI ADORA

Masa este realizata din material natural - lemn. Masa este solida, usor de curatat, foarte elegantă și plăcută la atingere.

Designul practic are o formă specială pentru disiparea naturală a căldurii, ceea ce asigură o bună răcire a laptopului tău. Pe lângă caracter practic, masa este foarte elegantă, stilată și funcțională.

  • O masă de înaltă calitate pentru laptopuri mai mari
  • Design integral din lemn
  • Spre deosebire de mesele mai mici, aceasta este excelentă și pentru laptopuri mari
  • Sertar încorporat pentru obiecte mici
  • Găurile permit laptopului să „respire”
  • Ușor pliabil și portabil
  • Dimensiuni tabla/masa: 50 x 30 cm
  • Înălțimea mesei pe picioare: 29 cm
  • Cinci grade de înclinare a plăcii

 

masă-pentru-laptop

 

MULTIFUNCȚIONALITATE ȘI VARIABILITATE CARE CAPTURĂ

Înălțimea picioarelor poate fi ridicată și coborâtă pentru a se potrivi mai bine nevoilor dumneavoastră. Unghiul biroului de stocare a laptopului are un total de 5 setari, oferindu-ti un acces mai convenabil și o vedere mai buna a ecranului.

 

RAFT PRACTIC PENTRU DEPOZITAREA NEVOILOR

Masa pentru laptop are un sertar practic încorporat pentru depozitarea comodă a obiectelor mici, cum ar fi USB, telefon mobil, stilou, hârtie și multe altele. Astfel le poți avea la îndemână oricând și nu împrăștiate acolo peste pat.

 masă-pentru-laptop-și-cană 

IDEAL PENTRU SĂNĂTATEA TA

Poziția mâinii atunci când lucrați cu un computer este importantă pentru sănătatea dumneavoastră. Poziția incorectă în pat vă poate afecta mușchii spatelui, coloana cervicală, brațele și vă poate provoca disconfort la încheieturile mâinilor sau poate provoca un tunel carpian. Datorită designului său ergonomic, masa elimină efectele adverse asupra sănătății tale atunci când lucrezi în pat.

 

ÎȚI PROTEJEAZĂ  LAP-TOPUL

Plasarea notebook-ului pe o pătură poate obstrucționa fluxul de aer prin orificiile de ventilație, ceea ce crește temperatura dispozitivului. În acest fel, se supraîncălzește și se uzează inutil, ceea ce poate duce la daune permanente și poate reduce durata de viață a acestuia.

 

DIMENSIUNE REGLABILĂ

Pe lângă pat, puteți folosi și masa șezând sau că saltea de masă. Partea reglabilă vă permite să ridicați computerul în poziția dorită care vi se potrivește. Puteți folosi tampoanele laterale pentru un mouse sau că depozitare pentru cafea, de exemplu. Opritorul din partea de jos asigură că notebook-ul dvs. nu cade.

 

masa de carte

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Masa o puteți folosi și pentru citit cărți, reviste, scris, dar și ca masa de mic dejun.

Acest model avansat vine cu o setare reglabilă pe înălțime și un design ventilat care susține fluxul adecvat de aer și minimizează supraîncălzirea.


 

SFATUL NOSTRU

 

MASA UNICA DIN LEMN PENTRU TABLETA

suport pentru tableta

Masa pentru tabletă este ideală pentru a-ți așeza tableta în fața ta, în poală, în timp ce stai, în pat sau oriunde pe birou. Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, este un ajutor ideal pentru călătorii sau relaxare.

 

 

MASA PLIABILĂ PENTRU LAPTOP

 

masa pliabilă pentru laptop

 

Masa unică de laptop multifuncțională cu posibilitatea de reglare a înălțimii picioarelor și a înclinării este extrem de confortabilă, practică și în același timp vă salvează sănătatea și laptopul. Masa tare pentru laptop sau mic dejun din plastic ultrarezistent cu posibilitatea de reglare a înălțimii picioarelor. Masa are două ventilatoare puternice și pentru laptop pentru a preveni supraîncălzirea acesteia.

 

 

PAD DE RĂCIRE ​​PUTERNIC SUB NOTEBOOK

pad de răcire profesional pentru laptop

Padul de racire unic pentru laptopuri cu posibilitatea de reglare a înălțimii de inclinare este un instrument extrem de comod, practic si util. Te va ajuta sa asiguri temperatura optimă a laptopului tău, previne supraincalzirea și astfel îi imbunatateste performantele și prelungește viața.

 

 

MASĂ EXCELENTĂ DE CAMPARE PLIANTĂ

 

masa de camping pliabila senzationala

 

Masa de camping pliabila de senzatie este un clasic care nu trebuie sa lipseasca din dotarea niciunui calator. Este excelent pentru camping, pescuit, dar si pentru gratar in gradina.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: