Masa pliantă unică cu inălțime si inclinare reglabile

Cod: DS40128470
219 RON –15 %
Masa plianta cu inaltime si unghi reglabile
219 RON –15 % 185 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu această masă pliabilă și pliabilă unică, care își va găsi aplicație în fiecare casă. Îl poți folosi ca masă de lucru, masă, masă pentru seniori, masă laterală.

Este disponibil la fiecare grătar și în camping. Îl poți folosi pentru a mânca, a lucra pe laptop, a scrie, a sta, a citi, a desenat și pentru multe alte activități.

Datorită înclinării și înălțimii reglabile a mesei, o puteți ajusta la nevoile dvs. actuale. Perfect pentru copii și bătrâni. Dacă nu aveți nevoie, îl puteți plia confortabil și îl puteți pune în spatele dulapului sau sub canapea.

Datorită materialelor plastice de cea mai înaltă calitate și construcției durabile, masa este extrem de puternică și stabilă. Dar, în ciuda rezistenței sale, este ușor și confortabil de utilizat. Designul special este proiectat cu accent pe siguranță și ușurință în utilizare.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MASĂ PRACTICĂ PENTRU SENIORI

Această masă pliabilă este de neprețuit atunci când îngrijește persoanele în vârstă. De asemenea, este potrivită în special pentru vârstnici și persoane cu probleme articulare, dureri de spate, șolduri, osteoartrită, femeilor însărcinate și persoanelor cu mobilitate redusă. Îl puteți folosi ca masă de sufragerie la pat pentru mobil mai greu, precum și ca masă laterală. Masa va fi tricotata chiar dacă vrei sa te rasfeti cu ceva bun la televizor.


masă laterală practică

 

MESA DE LUCRU IDEALĂ SUB CAIET

Această masă grozavă poate fi folosită și ca masă de lucru sau masă de laptop. Puteți regla confortabil înclinarea, astfel încât să funcționeze grozav în scaunul dvs. preferat sau pe canapea.

 

SUPER  PENTRU FIECARE CAMERA DE COPII

Această masă este, de asemenea, ideală pentru fiecare cameră de copii. Este potrivit pentru pictură, lectură, activități creative și lucrul cu un laptop. Datorită înălțimii reglabile, masa crește împreună cu copilul dumneavoastră. Este de neprețuit, mai ales în camerele mai mici pentru copii, deoarece după pliere nu va ocupă aproape deloc spațiu necesar pentru următorul joc.

 

ECONOMISESTI  UN SPAȚIU PREȚIOS

Datorită dimensiunilor sale reduse, se pliază în aproape orice gol sub pat, în spatele scaunului sau chiar în cea mai mică valiză. Soluția perfectă pentru excursiile de primăvară în aer liber, relaxarea pe terasă sau lucrul la laptop sau îngrijirea persoanelor în vârstă.

 

Masa pliantă unică

 

CURĂȚARE UȘOARĂ

Blatul mesei este fabricat din plastic durabil și de înaltă calitate și poate fi șters rapid cu o cârpă standard și toată murdăria poate fi îndepărtată cu ușurință.

 

POȚI REGLA ÎNĂLȚIME ȘI ÎNCLINAREA

Trebuie să ajustați înălțimea mesei la personajul sau activitatea dvs.? Această soluție perfectă vă permite să reglați confortabil înălțimea mesei și înclinarea acesteia. O soluție mai practică decât mesele staționare clasice, care de obicei sunt fie prea înalte, fie prea joasa. Aici decideți care ar trebui să fie înălțimea mesei și în ce unghi trebuie așezate obiectele pe ea.

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La realizarea acestei mese au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție patentată, ceea ce este o garanție a funcționalității și longevității produsului. Materialele plastice special intarite si o construcție durabilă din fier asigura o stabilitate maximă, dar în același timp masa este extrem de usoara si portabila confortabil.


Masa plianta cu inaltime si unghi reglabile

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Niveluri de reglare a înălțimii - 6
  • Niveluri de panta - 3
  • Inaltime maxima - 73 cm
  • Inaltime minima - 52 cm
  • Dimensiuni masa:
  • Lungime - 52 cm
  • Latime - 40 cm

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: