Pad de răcire profesional pentru laptop

Cod: DS41498264
105 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Padul de racire unic pentru laptopuri cu posibilitatea de reglare a înălțimii de inclinare este un instrument extrem de comod, practic si util. Te va ajuta sa asiguri temperatura optimă a laptopului tău, previne supraincalzirea și astfel îi imbunatateste performantele și prelungește viața.

Pad-ul este potrivit pentru notebook-uri cu un diametru diagonal de până la 17". Se caracterizează printr-o funcționare extrem de silențioasă. Datorită designului său special și ventilatorului puternic, oferă performanțe de răcire enorme. Materialele de cea mai înaltă calitate garantează funcționalitatea și longevitatea produs.Această placă de răcire este un ajutor esențial pentru studenți, lucrători de birou și toți oamenii care lucrează cu laptopuri. Datorită spătarului, notebook-ul nu poate aluneca de pe tampon.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PAD DE RĂCIRE ​​PUTERNIC SUB NOTEBOOK

Temperatura optimă a notebook-ului afectează nu numai performanța acestuia și durata de viață a sistemelor individuale, ci și siguranța utilizatorului. Utilizarea acestui suport de răcire pentru notebook este, așadar, o soluție care va permite funcționarea eficientă și fără probleme a dispozitivului, ceea ce se va reflecta în eficiența generală a muncii cu ajutorul notebook-ului. În plus, temperatura potrivită pentru notebook îi prelungește durata de viață.


racitor-profesional

 

CIRCULARE EFICIENTA A AERULUI

Partea superioară a bazei de răcire este realizată din plasă metalică durabilă, care permite fluxul liber al aerului. Totodată, un ventilator puternic garantează eficiența dispozitivului, care menține computerul în stare optimă.

 

PENTRU APROAPE TOATE FELUL DE CAIETE

Indiferent de tipul de laptop pe care îl folosești, acest suport de răcire te va ajuta să-l feri de supraîncălzire și, astfel, să-i prelungești durata de viață. Dimensiunile permit utilizarea pentru laptopuri cu diametrul ecranului de 12 "- 17".

 

FUNCȚIONARE SILINȚĂ

În ciuda performanțelor sale mari, dispozitivul este foarte silentios. Nivelul de zgomot în modul complet de funcționare a ventilatorului este comparabil cu dispozitivul de disipare a căldurii din computerele desktop.


pad-cooler-sub-laptop

 

IDEAL PENTRU MUNCĂ LA PAT

Dacă lucrezi cu un laptop în genunchi pe o canapea sau în pat, acest tampon de răcire este perfect pentru tine. Plasarea notebook-ului pe o pătură poate obstrucționa fluxul de aer prin orificiile de ventilație, ceea ce crește temperatura dispozitivului. În acest fel, se supraîncălzește și se uzează inutil, ceea ce poate duce la daune permanente și poate reduce durata de viață a acestuia. Puteți preveni acest lucru folosind acest tampon.

 

DIMENSIUNE REGLABILA

Pe lângă pat, puteți folosi și covorașul de răcire în poziție așezată sau ca saltea de masă. Partea reglabilă vă permite să ridicați computerul în poziția dorită care vi se potrivește. Opritorul din partea de jos asigură că notebook-ul dvs. nu cade.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE ȘI UN DESIGN MODERN

Această placă de răcire a fost realizată din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce garantează durată și funcționalitate maximă a produsului. Pe lângă funcționalitate, designul modern și elegant vă va mulțumi și el.


cooler-pad-sub-laptop

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Putere: 0,24 A
  • Alimentare: USB (5V)
  • Dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 26/36 / 2-4cm
  • Lungime cablu: 48,5 cm
  • Material: metal + plastic
  • Culoarea neagră

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: