Mecanica

MECANICA EXTERNA UNIVERSALA DVD SI CD

Dacă sunteți în căutarea unei soluții universale pentru toate nevoile dvs. externe de CD și DVD, atunci unitatea externă universală pentru DVD și CD este accesoriul ideal pentru dvs. Indiferent dacă trebuie să instalați software de pe un disc, să faceți copii de rezervă pentru date sau să redați un film, o unitate externă este un element obligatoriu pentru orice persoană experimentată în tehnologie.

În magazinul nostru online, oferim o gamă largă de unități DVD și CD externe universale care îndeplinesc cerințele dumneavoastră specifice. Selecția noastră include o varietate de mărci, dimensiuni și modele care vor funcționa atât cu computere Mac, cât și cu Windows. Aceste unități sunt portabile, ușoare și ușor de utilizat, făcându-le ideale pentru cei aflați în mișcare sau pentru cei care trebuie să își acceseze fișierele de pe mai multe dispozitive.


 

Cele mai vândute

unitate universală de cd, dvd
Unitate DVD și CD externă universală
În stoc (>5 buc.)
DS51064022
 
110 RON
1 articole în total

Preţ

110 RON111 RON
1110111
unitate universală de cd, dvd
110 RON

  Extindeți funcțiile computerului dvs. cu o unitate externă universală pentru DVD și CD. Vă permite să citiți CD-uri și DVD-uri și are, de asemenea, un inscripționator de...

DS51064022

Unitățile noastre externe sunt compatibile cu o varietate de formate, inclusiv DVD-R, DVD+R, CD-R și CD-RW, oferindu-vă flexibilitatea de a le utiliza pentru diferite sarcini. Multe dintre unitățile noastre sunt echipate cu funcții avansate, cum ar fi conectivitate USB 3.0 de mare viteză, ceea ce le face mai rapide și mai fiabile decât modelele mai vechi.

De asemenea, oferim o gamă de unități externe ideale pentru jocuri, inclusiv cele compatibile cu consolele Xbox și PlayStation. Aceste unități sunt ideale pentru stocarea și jucarea jocurilor tale preferate, precum și pentru copierea de rezervă a datelor salvate.