Tastatură și mouse pad de calitate – XXL

Cod: DS14835882
84 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Spune la revedere mouse-ului și tastaturii glisante. Protejați-vă masa împotriva zgârieturilor. Acest mouse și tastatură unică anti-alunecare vă vor ajuta în acest sens. Datorită dimensiunilor sale ideale, se potrivește pe orice masă. Este potrivit atât pentru computere desktop, cât și pentru laptopuri.

Datorită cauciucului special anti-alunecare și designului unic, se ține perfect pe loc. Tastatura nu aluneca pe ea. Mouse-ul este controlat confortabil, nu se blochează și în același timp controlul este extrem de precis.

Tamponul nu deteriorează mobilierul și este potrivit pentru orice suprafață. Este plăcut și confortabil la atingere. Este literalmente o necesitate pentru fiecare jucător, student și lucrător administrativ. Designul unic și modern asigură că se potrivește în orice studiu sau cameră.

Datorită materialelor premium, este extrem de rezistent la deteriorare. Este ușor de curățat și întreținut. Toate aceste caracteristici fac din acest tampon un produs premium în gama sa de preț.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet de ochelari de computer care protejează în mod activ vederea și reduc la minimum oboseala și oboseala ochilor.

Faceți cunoștință cu acești ochelari perforați unici care vă pot ajuta cu durerea și oboseala oculară, precum și cu miopie și alte defecte oculare.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CEA MAI EFICIENTĂ SOLUȚIE ÎMPOTRIVA GOALINGULUI DE LA TASTATURA

Datorită dimensiunilor sale practice și ușurinței de utilizare, acest mouse special și pad pentru tastatură este soluția potrivită pentru a vă proteja biroul și, în același timp, oferind cel mai precis control al mouse-ului. Toți cei care lucrează cu un PC, fiecare jucător sau student vor aprecia acest pad special, datorită căruia fiecare mișcare a mouse-ului va fi perfect precisă, tastatura nu va aluneca și lucrul cu un PC va fi extrem de confortabil.


tastatură-pad

 

PENTRU CONTROL PERFECT DE PRECIZIE A MOUSE-ULUI

Suprafața și manopera sa de înaltă calitate îmbunătățesc acuratețea de detectare a mișcării mouse-ului și, de asemenea, reduc frecarea dintre pad și mouse. Mișcarea este extrem de precisă și lină.

 

DESIGN UNIC

Mouse-ul și tastatura au un design unic care arată ireal în orice birou sau cameră. Tema continentelor cu fusuri orare este modernă și elegantă.

 

POTRIVIT PENTRU ORICE MASĂ

Tampoanele sunt blânde și nu deteriorează nicio suprafață. Fie că este o masă din lemn cu o suprafață netedă sau mai aspră, o masă mai veche sau mai nouă va proteja în mod fiabil orice suprafață. Mouse-ul este controlat confortabil și cu precizie maximă.

 
pad-de-calitate-sub-mouse-și-tastatură

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ MAȘINA DE SPĂLAT

Padul este proiectat să se țină așa cum este bătut în cuie. Are o parte cauciucata specială din partea de jos, care se potrivește perfect pe masa și suportul nici nu se misca. Pad este, de asemenea, extrem de durabil și puternic.

 

DESIGN UNIC SI MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

La producerea padului au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce va asigura durabilitate maximă. Datorită materialelor anti-alunecare și tehnologiei de producție brevetate, tamponul este extrem de eficient. Materialul este plăcut la atingere iar mouse-ul este extrem de confortabil la utilizare. Toate aceste caracteristici fac din acest tampon un produs premium la un preț avantajos.

 
pad-de-calitate-sub-tastatură-și-mouse

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 39,5 x 89 cm
  • Material: multispandex + cauciuc
  • Pad adeziv
  • Capacitati de absorbtie
  • Usor de spalat
  • Tema: toate continentele țării
  • Decor elegant

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: