Organizator auto pentru scaun

Cod: DS33911144
Ofertă Recomandare
70 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Ai dezordine și diverse lucruri de aruncat pe locurile din spate? Evitați această problemă și cumpărați acest stivuitor de scaune. Un accesoriu practic pentru fiecare mașină. Stivuitorul oferă mai multe buzunare mari diferite.

Faceți cunoștință cu acest organizator de scaune auto la îndemână și practic cu care vă puteți depozita lucrurile în mod clar și în siguranță. Acest accesoriu neprețuit pentru mașina ta are o utilizare multifuncțională. Nu numai că vă va ajuta să vă depozitați bine lucrurile și să creșteți siguranța, ci vă va proteja și scaunele de a fi agățate sau zgâriate.

Datorită celor șapte buzunare diferite, îți poți depozita în mod clar băuturile, cărțile, umbrela, batistele, cheile, telefonul mobil, tabletă sau alte lucruri. De asemenea, stivuitorul este de foarte înaltă calitate și își menține forma chiar și pe obiecte mai grele.

Nu mai sunt lucruri confortabile în mașină de acum înainte. Un hoț de buzunare este un ajutor de neprețuit pentru fiecare șofer.


 

ACUM ACȚIUNE: CUMPĂRĂ ORGANIZATOR DE AMBALARE DUBLĂ

TRANSPORT GRATUIT.

Aici vei găsi: pachet redus

Încercați ochelarii de vedere pe timp de noapte pentru șofer, care previn orbirea mașinilor care se apropie, susțin vederea pe timp de noapte și ceață și protejează în mod activ vederea.

Soluția de curățare a geamurilor auto din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor auto datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină care vă va aduce comanda dorită și mult spațiu de depozitare.

Vezi și alte gadget-uri pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ORGANIZATOR AUTO PENTRU COMANDĂ MAXIMĂ ȘI CANTITATE DE SPAȚIU DEPOZITARE

Te-ai săturat de scaunele murdare, noroiate și zgâriate? Ați simțit adesea că nu există suficient spațiu în mașină pentru a depozita articole? Acest organizator pentru scaune din spate vă va ajuta acum să rezolvați orice problemă.

Acest extraordinar organizator de mașini vă va aduce comanda dorită și mult spațiu de depozitare. Ușor de folosit și curățat. Puteți depozita în mod convenabil aproape totul.

 

POTRIVIT PENTRU ORICE MAȘINĂ

Datorită designului special, organizatorul este potrivit pentru orice mașină. Îl poți atașa foarte ușor și rapid. Designul inteligent al compartimentelor va asigura suficient spațiu de depozitare pentru bunurile dumneavoastră.

 
organizator auto

 

REZISTENTA MARE A MATERIALELOR

În producție au fost folosite materiale de calitate, ceea ce va asigura funcționalitatea pe termen lung a organizatorului. Țesătura este foarte rezistentă la abraziune și poate rezista la o manevrare mai puțin blândă. Fabricat dintr-un material unic, ușor de întreținut și foarte plăcut la atingere.

 

SIGURANȚA ESTE PE PRIMUL

În timpul producției acestui organizator, am acordat atenție siguranței maxime a dumneavoastră și a pasagerilor dumneavoastră. Mai ales în mașină, fiecare lucru ar trebui să aibă locul lui. Un telefon mobil sau cheile aruncate pe scaun pot deveni o armă mortală în cazul unei coliziuni. Cu acest sortator, puteți depozita lucrurile în siguranță și le puteți păstra la îndemână.

 

PROTECȚIE PERFECTĂ A SCAUNULUI

Materialul de calitate superioară vă protejează perfect scaunele de zgârieturi, vărsări, pete, noroi, murdărie și uzură. Ideal pentru cei cu copii și animale de companie. Minimizați deteriorarea scaunelor și păstrați tapițeria perfectă pentru mulți ani de acum înainte.


organizator auto pentru lucruri

Stivuitorul conține:

  • 2 saci de băut
  • 1x batista pentru batiste
  • 1x buzunar mai mare
  • buzunar de 3 ori mai mic

 

Specificație tehnică:

  • Dimensiuni: inaltime 55 x lățime 39 cm
  • Material: fetru
  • În total 7 buzunare
  • Buzunare de diferite dimensiuni
  • Ușor de agățat în spatele scaunului

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: