Suport de calitate pentru tabletă și telefon mobil în mașină

Cod: DS24168633
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Suportul unic pentru tabletă și telefon mobil din mașină este un instrument unic pentru toți șoferii. Atașați suportul la tetiera în mod sigur și eficient. Instrumentul ideal pentru vizionarea videoclipurilor sau pentru ascultarea muzicii pe locurile din spate.

Datorită dimensiunii universale reglabile, suportul este conceput pentru majoritatea tabletelor și telefoanelor mobile. Poate fi amplasat în mod fiabil în orice mașină. În acest fel, copiii sau pasagerii tăi pot viziona tableta, pot asculta muzică și alte activități. Este un ajutor ideal pentru călătorii sau relaxare.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și mânerelor speciale de siguranță, poți fi sigur că tableta ta va rămâne în siguranță chiar și atunci când conduceți în teren, frânând puternic chiar și în alte condiții extreme.

Utilizarea este simplă și confortabilă. Îți montezi tableta într-o secundă. Toate aceste caracteristici fac din acest dispozitiv un produs premium la un preț avantajos.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

NIVEL ÎNALT DE SECURITATE

Suportul auto TABLET aduce cel mai înalt nivel posibil de protectie tabletei dumneavoastra datorită designului sau special si combinatiilor de materiale metalice și plastice de cea mai înaltă calitate. Chiar și în cazul utilizării extreme pe teren, tableta dvs. este în siguranță.


suport practic pentru telefon mobil pentru masina

 

DESIGN AJUSTABLE

Suportul este echipat cu o articulație pivotantă, datorită căreia este posibilă reglarea înclinării telefonului sau a tabletei. De asemenea, aveți acces complet la tableta cu ecran complet, butoane și microfon. În acest fel, nu va trebui să alegeți tableta pentru a lucra cu ea.

 

PENTRU MAI MULTE TABLETE ȘI TELEFOANE MOBILE

Mânerul reglabil permite utilizarea pe majoritatea telefoanelor mobile. Mânerele sunt puternice și sigure. Nu interferează cu lucrul cu telefonul mobil sau operarea butoanelor. Telefonul mobil este ușor și confortabil de utilizat.

 

TABLETA NU VA CĂDEA

Produsul conține un suport solid cu mânere cauciucate speciale care țin în mod fiabil orice tabletă sau telefon ferm în poziție.


ținător de calitate în mașină

 

MATERIALE PREMIUM ȘI DURATĂ LUNGĂ

În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate maximă și funcționalitate repetabilă a produsului. Partea de fixare este realizată din material solid, cu mânere speciale din cauciuc care mențin telefonul în siguranță. În același timp, facilitează atașarea unui telefon, ceea ce este extrem de rapid și ușor.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI O TABLETĂ ȘI UN SUPORT MOBIL AUTO

Suportul este așezat pe tetieră și poate fi pliat în mod convenabil înapoi după utilizare. Lățimea de amplasare în cotiere și lățimea de amplasare pentru telefon sunt reglabile, astfel încât suportul poate fi folosit atât pe tabletă, cât și pe telefon. Partea în care este introdusă tableta poate fi extinsă după cum este necesar, astfel încât suportul se adaptează cu ușurință la majoritatea tabletelor și telefoanelor mobile. Dacă este necesar, puteți declipsa și depozita din nou suportul cu ușurință.


suport unic pentru telefon mobil pentru masina

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Culoarea neagră
  • Latime reglabila
  • Articulatie pivotanta
  • Cea mai mică întindere posibilă: 11,5 cm
  • Întindere maximă posibilă: 17 cm
  • Pentru tablete și telefoane mobile
  • Proiectat pentru locurile din spate
  • Montare pe spătarele scaunelor din față

 

Video ilustrație:


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: