Transmițător fm Bluetooth către mașină

Cod: DS34796663
Ofertă Recomandare
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest transmițător FM Bluetooth multifuncțional premium și accesibil, care funcționează pentru redarea muzicii, ascultarea radioului, cum ar fi încărcătorul auto și handsfree pentru mașină. Îl poți conecta la telefonul mobil cu un cablu bluetooth. În acest fel îl poți folosi ca handsfree de calitate, pentru a asculta muzică sau comenzi de pe GPS.

De asemenea, puteți reda muzică direct de pe un dispozitiv USB sau mp3 sau de pe telefonul mobil. Transmițătorul conține două porturi USB, astfel încât să îl puteți utiliza și ca încărcător sau pentru a conecta un dispozitiv USB.

Conține un afișaj de înaltă calitate, cu un indicator al frecvenței sau al numărului piesei. Utilizați butoanele pentru a comuta cu ușurință melodiile, pentru a reveni la o frecvență diferită sau pentru a răspunde la un apel.

Datorită funcției avansate de anulare a zgomotului și a ecoului, sunetul este încă perfect în toate circumstanțele.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelari de protecție pentru șofer care împiedică orbirea mașinilor care se apropie din sens opus, susțin vederea pe timp de noapte și ceață.

Soluția de curățare a geamurilor auto din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor auto datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și mult spațiu de depozitare.

Aruncă o privire la alte gadget-uri pentru șoferi.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CUM FUNCȚIONEAZĂ TRANSMIȚĂTORUL FM

Transmițătorul se poate conecta la sistemul audio al vehiculului dvs. de îndată ce este conectat și puteți asculta melodiile preferate. Ulterior, depinde de tine cum vrei să folosești transmițătorul. Îl puteți conecta prin bluetooth la telefonul dvs. și puteți asculta lista de redare, podcasturi sau îl puteți folosi ca handsfree. Conectați usb-ul la melodii sau utilizați transmițătorul pentru a asculta radioul. Interval de bandă FM: 87.5 - 108 MHz intrare audio AUX.

 

transmițător-auto

 

SUNET PERFECT CU SISTEM STEREO HIFI

Datorită tehnologiei îmbunătățite a semnalului FM și tehnologiei de suprimare a semnalului static, transmițătorul asigură un sunet perfect fără distorsiuni. Cu anularea ecoului și a zgomotului de fundal, apelurile dvs., ascultarea muzicii sau a radioului vor fi foarte clare, indiferent unde vă aflați. Microfonul cu sensibilitate ridicată și anulare avansată a zgomotului vă asigură că vă veți auzi clar și fără ecou atunci când suni.

 

UTILIZAREA UȘOARĂ ȘI INTUITIVĂ PE CARE VO VEȚI ADORA

Nicio configurație complicată care să-ți distrugă nervii și timpul. Doar conectați emițătorul la bricheta mașinii și emițătorul dvs. se va porni întotdeauna automat. Doar apăsați un buton și veți răspunde la apel. De asemenea, puteți încheia un apel apăsând un buton. De asemenea, puteți controla comutarea melodiei și schimbarea frecvenței direct de pe dispozitiv.

 

MÂINI LIBERE BLUETOOTH DE CALITATE PENTRU MAȘINĂ

Efectuați apeluri în vehicul confortabil și fără riscul unei amenzi în timpul conducerii. Emițătorul are o funcție de mașină cu mâini libere cu funcții complete. Marele avantaj este utilizarea sa convenabilă și practică. Nu vă limitează în niciun fel în timpul utilizării. Când primește un apel, acesta trece automat din modul de ascultare a muzicii în modul telefon. De acum înainte, puteți conduce în siguranță fără a vă lua mâinile de pe volan.

 

transmițător-bluetooth-mașină

 

ÎNCĂRCĂTOR AUTO USB RAPID

Transmițătorul are două porturi USB pentru alimentarea și încărcarea diferitelor dispozitive folosind un cablu USB. Încărcarea telefonului este rapidă. De asemenea, puteți conecta o tabletă sau alte aparate alimentate prin USB. Intrare 12 V / 24 V, port 1a cu citire și încărcare USB; inteligent 3. 1. Bucurați-vă de încărcare de mare viteză pentru șofer și pasagerul din față în același timp.

 

PLAYER DE MUZICĂ

Funcția de redare a muzicii acceptă formatele MP3/WMA. Puteți reda muzică prin telefon, mp3 sau USB. Conectați USB la portul superior și redați fișierele stocate prin sistemul audio al vehiculului dvs.

 

MATERIALE DE CALITATE ȘI DURATĂ LUNGĂ

Handsfree este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează funcționalitatea și durata lungă de viață a produsului. Hands-free de înaltă calitate și funcțional este un ajutor excelent pentru fiecare dealer, manager și fiecare șofer.

 

transmițător-fm-bluetooth

 

UTILIZARE SIGURĂ ÎN ORICE MAȘINĂ

Designul superior permite acces comod și utilizare convenabilă în orice mașină. Transmițătorul include protecție inteligentă pentru a preveni supracurent, supratensiune și scurtcircuit al produsului și al echipamentului dumneavoastră. Utilizarea sa este cât se poate de sigură.


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: