Benzi LED - iluminat ambiental auto

Cod: DS11511578
110 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Iluminatul ambiental cu LED-uri de înaltă calitate vă va ajuta să îmbunătățiți la maximum interiorul mașinii dumneavoastră. Adăugați o notă de lux, unicitate și importanță mașinii dvs. Această lumină LED unică pentru mașină vă va ajuta în acest sens.

Acest kit unic conține tot ce aveți nevoie pentru o instalare pe care o puteți descurca confortabil singur. Datorită telecomenzii, controlezi iluminarea confortabil. În plus, iluminatul are LED-uri încorporate care pot străluci în diferite culori. Interiorul tău poate arăta în continuare diferit, în funcție de starea ta de spirit.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate, durată de viață lungă, siguranță maximă, design perfect și ușurință în utilizare, acesta este un produs premium la un preț avantajos.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelari de protecție pentru șofer care împiedică orbirea mașinilor care se apropie din sens opus, susțin vederea pe timp de noapte și ceață.

Soluția de curățare a geamurilor auto din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor auto datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și mult spațiu de depozitare.

Aruncă o privire la alte gadget-uri pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

ILUMINARE LED DE CALITATE PENTRU INTERIORUL UNIC AL MAȘINII DVS

Combinația ideală de culori combinată cu telecomandă vă va aduce tehnologie de ultimă oră pentru o experiență de iluminare uimitoare. Combină bucuria și entuziasmul luminii cu conducerea unei mașini.

Iluminatul auto cu LED este proiectat cu accent maxim pe siguranța în timpul utilizării și ușurința în utilizare. Confortul perfect este asigurat de o parte solidă autoadezivă pe partea inferioară. Iluminatul nu vă împiedică sau nu vă împiedică în timpul conducerii.

 • Efect de iluminare neon atractiv
 • Culori diferite reglabile
 • Set complet pentru instalare
 • Ușor de instalat și utilizat
 • Materiale de calitate și durată lungă de viață


lumină de spirit colorată în mașină

 

SCHIMBAȚI CULOAREA INTERIORULUI DUPĂ DISPOZIȚIA DVS

Datorită acestui iluminare ambientală a vehiculului, puteți schimba culoarea luminii în funcție de dispoziția și gustul dumneavoastră. Alegeți, de exemplu, mov de lux, roșu prădător, albastru sportiv, verde liniștitor sau auriu convențional. Există multe opțiuni, trebuie doar să alegi și când ai un gust, poți schimba culoarea cu o singură apăsare a controlerului.

 

CONTROALE SIMPLE ȘI INTUITIVE LE VEȚI ADORA

Nicio configurație complicată care să-ți distrugă nervii și timpul. Doar instalați iluminatul și controlați-l cu controlerul. Doar apăsați un buton și aprindeți luminile plăcute, schimbați culoarea, reduceți-le sau stingeți-le.

 

CREȘTEȘTE-ȚI SIGURANȚA

Iluminarea ambientală, pe lângă funcția de design, vă sporește siguranța. Nu atrage privirile și-n același timp luminează interiorul. Deci, atunci când trebuie să controlați un radio, de exemplu, selectați ceva din compartiment imediat ce îl găsiți.

Banda luminoasa cu LED pentru vehicul are o tensiune de lucru de 12V și este alimentată de un incarcator auto, este dotată cu protectie la scurtcircuit, este extrem de scăzută, tactila si sigură pentru copii și animale.


lumină de spirit unică în mașină

 

MATERIALE DE CALITATE ȘI DURATĂ LUNGĂ

Iluminatul LED este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, ceea ce garantează funcționalitatea și durata de viata indelungata a produsului. Diodele durează în mod fiabil multe ore de utilizare. Setul ambiental de foarte înaltă calitate și funcțional este destinat tuturor celor care suferă de designul mașinii lor.

 

CUM SE INSTALEAZĂ ILUMINARE AMBIENTĂ

Pur și simplu plasați benzile cu LED-uri adezive în interiorul mașinii acolo unde acestea ies cel mai bine în evidență. Benzile sunt alimentate de bricheta mașinii, culorile și modurile de iluminare sunt apoi comutate de telecomanda, care este inclusă în pachet. Puteți plasa benzile LED oriunde, de exemplu, pe partea inferioară a scaunelor din spate, pe partea inferioară a planșei de bord, sub mulurile ușii sau ca iluminare a tabloului de bord.


lumină de stare de calitate în mașină

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Dimensiunea benzii: 17 x 1,5 cm
 • Potrivit doar pentru interior
 • Este posibil să comutați între culori și modul de iluminare
 • Alimentare cu lumină: 12 V
 • Alimentare driver: 1x 2025, baterie 3V
 • Bateriile sunt incluse

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: