Suport telefon mobil pentru volanul mașinii

Cod: DS33269408
Ofertă Recomandare
54 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Suportul profesional pentru telefon mobil pentru volan este un instrument unic pentru toți șoferii. Puteți atașa în siguranță și eficient telefonul mobil la volan și îl puteți avea întotdeauna la îndemână și la vedere. Nu vă va împiedica vederea.

Fiecare vehicul ar trebui să aibă acest suport practic pentru telefonul mobil pe volanul mașinii. Acest lucru va evita probleme dacă trebuie să efectuați un apel telefonic sau să urmați navigarea. Pur și simplu puneți telefonul direct în suportul de pe volan și îl veți avea chiar în fața ochilor. În acest fel, nu numai că poți efectua practic apeluri telefonice pentru a nu fi nevoit să ții telefonul în mână, ci și să urmărești navigația prin GPS. Suportul pentru volan auto este un cadou original pentru toate vehiculele.


 

Încercați ochelari de vedere pe timp de noapte pentru șofer, care previn orbirea mașinilor care se apropie din sens opus, susțin vederea pe timp de noapte și în ceață și protejează în mod activ vederea.

Soluția de curățare a geamurilor din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor din mașină datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și spațiu de depozitare din belșug.

Consultați și alte bunătăți pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Suportul pentru telefon mobil pentru volan este potrivit pentru toți cei care nu doresc să instaleze și să lipească suporturi pe parbriz, bord etc. în mașina lor. Suportul este destinat așezării repetate pe volan. Partea în care este introdus telefonul poate fi extinsă la nevoie, astfel încât suportul poate fi adaptat cu ușurință la majoritatea telefoanelor mobile. Cu ajutorul unei bucle de silicon atasezi apoi telefonul in suport de volan. Astfel, veți avea ochii pe navigație, iar după finalizarea călătoriei, puteți desprinde cu ușurință din nou suportul și îl puteți curăța.

 

suport pentru telefon mobil

 

Conținutul pachetului:

  • 1x suport pentru telefon mobil pentru volan

 

Specificație tehnică

  • Culoare: negru/albastru
  • Dimensiuni: 10 cm x 4 cm x 2,5 cm
  • Se va adapta la dimensiunea telefonului
  • Lungime maximă de întindere: 8 cm
  • Atașare simplă la volan
  • Nu necesită instalare complicată sau instrumente

 

Videoclipul este doar ilustrativ:


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: