Nano pad cu suport pentru telefon

Cod: DS19718390
50 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Nano-pad-ul cu suport pentru telefon este un tampon unic cu proprietăți grozave, datorită căruia se ține pe orice suprafață și, în plus, ține toate obiectele pe care le așezi pe el. Tamponul pare să fie uns cu lipici, deoarece este lipicios, dar acest lucru nu este adevărat. Tamponul aderă la orice material și ține în cuie. Nu aveți nevoie de lipici sau bandă adezivă pentru a atașa tamponul.

 

ÎNDEPĂRTAREA MAȘINII DE SPĂLAT NANO:

Dacă doriți să scoateți din nou tamponul, acesta poate fi pliat foarte ușor. In plus, marele avantaj este ca nu lasă pete. Odată îndepărtat, nici măcar nu veți ști că tamponul a fost pe loc.

 

UTILIZAREA NANO-PAD:

Veți folosi cel mai înalt Nano Pad din mașină, unde vă va ține cu ușurință telefonul mobil. Telefonul se ține frumos de pad chiar și atunci când conduceți rapid, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că va zbura în jurul mașinii dvs. Puteți utiliza și în alte locuri decât în ​​mașină.

 

ÎNTREȚINERE NANO-PAD:

Dacă tamponul este murdar, îl puteți spăla pur și simplu sub apă cu săpun și nu trebuie să vă faceți griji că își pierde proprietățile, dimpotrivă - pentru a restabili proprietățile tamponului, este recomandat să îl spălați cu apă cu săpun și tamponul este ca nou din nou.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

  • Dimensiuni pad: 15,5 x 10 cm
  • Dimensiuni interioare pentru telefon: 7,5 x 13 cm
  • Culoarea neagră
  • Proiectat pentru utilizare multiplă
  • Se spală cu apa
  • Material: poliuretan
  • Dar nu trebuie doar să ai un tampon în mașină. De asemenea, îl puteți folosi, de exemplu, în bucătărie pentru un frigider pentru a atașa hârtie cu o listă de cumpărături. Odată ce tamponul este murdar, spălați-l sub apă. Nu își pierde aderența la apă, dimpotrivă, se restabilește aderența.

 

Video ilustrație:


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: