Bluetooth handsfree pentru mașină

Cod: DS16602947
Ofertă Recomandare
114 RON / buc.
Momentan indisponibil
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Efectuați apeluri telefonice în mașină în mod convenabil și fără a risca o amendă pentru că vorbiți la telefon în timp ce conduceți. Faceți cunoștință cu acest handsfree bluetooth auto de înaltă calitate, profesional și accesibil, pe ecran. 

Datorită microfonului încorporat de înaltă calitate, sunetul va fi foarte clar, indiferent unde vă aflați. 

Mâinile libere de pe abajur sunt alimentate de o baterie cu durată de viață foarte lungă. Aceasta poate rezista până la 1000 de ore în modul standby și 16 ore la telefon. Apoi, este suficient să îl încărcați și îl puteți utiliza din nou fără griji. Pur și simplu asociați handsfree-ul prin bluetooth cu telefonul dvs. 

Datorită difuzorului puternic, a duratei lungi de viață a bateriei, a funcționării ușoare, utilizarea acestui handsfree este extrem de confortabilă. 

 


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelarii de condus care previn orbirea din cauza mașinilor care vin din sens opus, favorizează vederea pe timp de noapte și ceața.

Curățătorul de geamuri auto din microfibre anticeață ajută la prevenirea aburului pe geamurile mașinii datorită unei cârpe speciale din microfibre

Achiziționați un organizator practic pentru scaunul auto, care vă va oferi ordinea și spațiul de depozitare pe care îl doriți.

Vezi mai mult gadgeturi pentru șofer.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE ACEST KIT HANDSFREE 

Marele avantaj al handsfree în mașină este utilizarea sa convenabilă și practică. În comparație cu un set de urechi, care este adesea incomod, vă împinge și vă distrage atenția, efectuarea unui apel cu acest handsfree bluetooth este o experiență reală. De asemenea, dispune de o autonomie mai mare a bateriei. În plus, nu trebuie să vă faceți griji că îl uitați acasă, deoarece vă va aștepta în continuare în mașină. Atunci când conduceți, acest kit este mai sigur și mai practic. 

 

 bluetooth handsfree pentru umbra mașinii

 

HANDSFREE DE ÎNALTĂ CALITATE PENTRU O CONVORBIRE TELEFONICĂ CONFORTABILĂ ȘI SIGURĂ 

Handsfree este proiectat cu accent maxim pe siguranța în timpul utilizării și pe ușurința de operare. Confortul perfect este asigurat de o fixare fermă pe umbrare. În timpul condusului, nu vă împiedică și nu vă limitează. De acum înainte, puteți conduce în siguranță fără să vă luați mâinile de pe volan. 

 

DURATĂ LUNGĂ DE VIAȚĂ A BATERIEI 

Bateria oferă o autonomie peste medie de până la 1.000 de ore în modul standby și 16 ore la telefon. Pur și simplu reîncărcați-o când este goală, iar telefonul dvs. auto cu mâini libere este gata de utilizare fără nicio grijă. 

 

OPERARE SIMPLĂ ȘI INTUITIVĂ PE CARE O VEȚI ÎNDRĂGI 

Nu este nevoie de o configurare complicată care să vă distrugă nervii și timpul. Trebuie doar să vă asociați telefonul o singură dată, iar handsfree-ul se va porni întotdeauna automat. Trebuie doar să apăsați un singur buton pentru a răspunde la apel. De asemenea, apăsați 1 buton pentru a încheia apelul. 

 bluetooth handsfree pentru umbra mașinii

 

SUNET PERFECT PENTRU O CONVORBIRE TELEFONICĂ CONFORTABILĂ 

Microfonul încorporat premium asigură un sunet perfect, fără distorsiuni. Controlul volumului oferă o gamă largă de setări ale volumului, astfel încât veți fi auzit fără probleme chiar și în timpul condusului sportiv. Cu anularea ecoului, a zgomotului de fond și controlul volumului, apelurile dvs. vor fi foarte clare, indiferent unde vă aflați! 

 

MATERIALE DE CALITATE ȘI DURATĂ LUNGĂ DE VIAȚĂ 

Mâinile libere este fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, care garantează funcționalitatea și durata de viață lungă a produsului. Bateria durează în mod fiabil un număr de încărcări. Mâinile libere de foarte bună calitate și funcționalitate este un ajutor excelent pentru fiecare om de afaceri, manager, camionagiu și pentru fiecare șofer. 

SPECIFICAȚII TEHNICE

 • Calitatea sunetului clar ca cristalul
 • Funcție multipunct - funcționează pe 2 telefoane
 • AD2P - posibilitatea de a reda muzică direct de pe telefon
 • LED-ul încorporat indică nivelul scăzut al bateriei
 • Ore de lucru 16 ore
 • Timp de așteptare 1000 de ore
 • Raza de acțiune 10 metri
 • Montare ușoară și rapidă pe parasolar
 • Livrat cu încărcător auto
 • Conectare automată la ultimul număr
 • Apelarea vocală a unui număr din agenda telefonică
 • Design negru
 • Putere: baterie încorporată de 650mAh
 • Curent de încărcare: min. 5V/500mAh
 • Timp de încărcare: aprox. 3 ore, în funcție de curentul de încărcare
 • Funcție multipunct: da
 • Alte caracteristici: AD2P, posibilitatea de a reda muzică de pe telefon
 • Dimensiuni: 130 x 50 x 15 mm

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: