AMBALARE DUBLA - Un burete unic din microfibră de spălat auto

Cod: DA50773440
100 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu burete unic de curățare auto din microfibră pentru o curățare perfectă, ușoară, rapidă și profesională fără zgârieturi. Mașina ta va fi perfect curată în cel mai scurt timp.

Datorită microfibrei unice și tehnologiei de producție de cea mai înaltă calitate, acest burete premium este un detergent eficient potrivit pentru orice mașină, motocicletă, bicicletă dar și pentru mobilă și alte suprafețe.

Datorită designului special, îl poți pune confortabil pe mână, astfel încât să nu mai alunece. Materialele de calitate asigură o durată lungă de viață pentru o serie de curățări. Microfibra unică are proprietăți speciale de absorbție de multe ori mai mari decât cârpele clasice și alte produse de curățare.


 

SFATUL NOSTRU

Încercați ochelari de protecție pentru șofer care împiedică orbirea mașinilor care se apropie din sens opus, susțin vederea pe timp de noapte și ceață.

Soluția de curățare a geamurilor auto din microfibră anti-aburire ajută la prevenirea aburirii geamurilor auto datorită unei cârpe speciale din microfibră.

Cumpărați un organizator practic pentru mașină pentru scaun, care vă va aduce comanda dorită și mult spațiu de depozitare.

Aruncă o privire la alte gadget-uri pentru șofer.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

BURETI UNICI MICROFIBRĂ PENTRU MAȘINI ȘI MOBILĂ

Spălați-vă mașina în confortul casei dvs. cu ajutorul unui burete practic. Vă aducem un burete magic unic pentru cea mai eficientă, mai rapidă și mai convenabilă curățare. Buretele are o forma speciala, asa ca il poti pune ușor pe mana și poti incepe spalatul. Posibilitățile sunt nesfârșite. Iar rezultatele sunt incredibile. Buretele poate fi folosit pe mașini, motociclete, biciclete, dar și pe mobilier sau alte suprafețe din locuință. După utilizare, buretele poate fi spălat într-o mașină de spălat clasică la o temperatură de 30 ° C.


burete din microfibră

 

PENTRU CURĂȚARE PERFECTĂ

Burete practic din microfibră funcționează pentru a îndepărta praful, grăsimea, murdăria, noroiul și petele de pe geamuri. Datorită designului unic, veți curăța o zonă mare dintr-o singură mișcare. Acest lucru va face curățarea extrem de eficientă și rapidă.

 

NU TREBUIE SĂ-ȚI FIE FRICĂ DE ZGÂRIETURI

Microfibra specială este foarte fină pentru suprafețe, dar în același timp nemilos față de grăsime, murdărie, pete și alte impurități. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji că mașina, mobila și alte suprafețe vor fi zgâriate în timpul curățării.

 

ÎL FOLOSEȘTI ȘI ACASĂ

De asemenea, poți folosi un burete special pentru a curăța mobila și alte suprafețe din casa sau apartamentul tău. Se poate descurca jucăuș cu mobilierul, televizorul, tablourile, oglinzile și alte echipamente.


burete din microfibră împotriva zgârieturilor

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Datorită materialelor de calitate care asigură funcționalitate și durată lungă de viață, buretele vă va servi pentru multă curățare. Buretele este compact și ușor de purtat, așa că îl puteți avea oriunde în mașină. Microfibra unică are proprietăți speciale de absorbție de multe ori mai mari decât bureții clasici și alte produse de curățare.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 23 cm x 15 cm
  • Culoare: negru/bej
  • Fibrele fine nu lasă zgârieturi
  • Potrivit pentru mașină, motocicletă, ferestre, electrocasnice etc.
  • Întreținere: se spală la 30 ° C

 

Illusztrációs videó:

 


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: