Accesoriu puternic de presiune pentru furtun

Cod: DS42759023
109 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu acest accesoriu puternic de presiune pentru furtun cu care vă puteți transforma furtunul într-un picurator profesional într-o clipă. Nu contează dacă trebuie să vă spălați perfect mașina, terasa, mobilierul de grădină, rulota, florile sau grădina. O poți face cu ușurință cu acest accesoriu grozav de apă.

Vă va oferi funcționalitate, calitate și fiabilitate maxime. Instalarea ușoară folosind o cuplare rapidă permite utilizarea pe aproape toate tipurile de furtunuri clasice. Designul ergonomic și declanșatorul simplu îl fac cât mai ușor de utilizat.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și manoperei oneste, atașamentul de presiune pentru furtun are o durabilitate și performanță excepționale. Experimentați performanțe excepționale, durabilitate și ușurință în utilizare.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CONECTAREA A UNUI ATAȘAMENT DE FURTUN DE ÎNALTĂ

Indiferent dacă doriți o mașină perfect spălată sau doriți să păstrați florile din grădină udate bine, duza de presiune Water-Jet este potrivită pentru dvs. Pur și simplu îl conectați la furtun cu o cuplare rapidă. Dar este, de asemenea, grozav pentru o curățare temeinică și eliminarea tuturor contaminanților.

 

Accesoriu puternic de presiune

 

UNDE ÎL FOLOSEȘTI ORIUNDE

Picurarea de apă de înaltă presiune este concepută pentru a vă transforma furtunul de grădină într-un dispozitiv multifuncțional profesional într-o clipă. Nu contează dacă trebuie să udați gazonul, să curățați mașina, terasa, mobilierul de grădină sau geamurile, cu această picurare de înaltă presiune vă puteți descurca confortabil.

 

DESIGN ERGONOMIC

Accesorul pentru presiune cu jet de apă este proiectat cu accent pe ergonomie și confort de utilizare. Nu trebuie să ții obturatorul tot timpul, doar rotește-l și poți face alte activități.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Accesorul de presiune pentru furtun este extrem de confortabil de utilizat. Pur și simplu îl conectați la furtun cu o cuplare rapidă. Apoi este imediat gata de utilizare.


accesoriu unic de înaltă presiune

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată au fost utilizate în producerea acestor atașamente apă - jet de înaltă presiune, care garantează funcționalitate și durată maximă de viață a produsului. Acest lucru vă va transforma furtunul de grădină într-un var profesional.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • material: metal - aluminiu
  • culoare: albastru-argintiu
  • presiune maxima: 1,2 mpa
  • prelungirea este ușor curbată pe o parte

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: