Aspirator de înaltă presiune cu baterie puternic

Cod: DS30882180
302 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Descoperiți libertatea nesfârșită atunci când vă curățați mașina, terasa sau fațada. Aparatul de curățat cu înaltă presiune alimentat de baterii funcționează fără a fi necesar să fie conectat la o rețea electrică, ceea ce îi mărește semnificativ capacitatea de utilizare.

Murdăria rezistentă nu are nicio șansă. Datorită presiunii ridicate de 60 bar, curățarea diferitelor suprafețe va fi rapidă, eficientă și fără efort. Il vei aprecia si la curatarea mobilierului de gradina sau a faiantei de piatra.

Obțineți control absolut asupra curățării. Aparatul de curățat cu înaltă presiune fără fir are un mâner ergonomic extrem de confortabil și un control intuitiv.

Printre cele mai mari avantaje ale acestei mașini de curățare de înaltă presiune alimentată cu baterii se numără cu siguranță capacitatea sa surprinzătoare de a aspira apă dintr-o găleată, râu sau piscină, deci nu depinde de rețeaua electrică sau de o sursă convențională de apă.


 

SFATUL NOSTRU

Vezi mai practic accesorii pentru gradina pe care le poti folosi in fiecare gradina si in jurul casei.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

CURATATOR PRACTIC FARA PRESIUNE

Cu siguranță o știi. Vrei să-ți speli mașina, dar înainte de a începe, mai întâi trebuie să scoți din garaj o mașină de curățat cu înaltă presiune voluminoasă, care adesea nu se laudă cu cea mai mică greutate.

Atunci cauti un prelungitor, pentru ca cel de la curatator are abia 3 metri. De asemenea, se ascunde undeva în măruntaiele garajului. Până când vei găsi și conecta totul, vei avea nevoia de a face orice activitate de curățare.

Puteți uita cu ușurință de un astfel de scenariu. Cu acest aparat de curățat cu înaltă presiune alimentat de baterii, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la găsirea, tragerea și descurcarea cablurilor.

 • Funcționează fără fir
 • Presiune până la 60 bar
 • Vă puteți conecta la alimentarea cu apă sau puteți extrage apă din piscină
 • Manevrare confortabila datorita formei ergonomice a manerului
 • Ușurință în utilizare
 • Accesorii bogate

 

 myjka

 

PRESIUNE ÎNALTĂ PENTRU SIGURANȚĂ

Bazați-vă pe o eficiență ridicată de curățare. Aparatul de curățat cu înaltă presiune alimentat de baterii vă va oferi o presiune de 30 bari, cu care puteți îndepărta eficient toată murdăria. În același timp, reprezintă siguranță pentru majoritatea materialelor și suprafețelor.

 

CURATATOR INDEPENDENT DE INALTA PRESIUNE

Trebuie să curățați piscina, barca sau căptușeala de piatră din jurul iazului? Această mașină de curățat cu înaltă presiune alimentată de baterii este perfectă pentru astfel de activități.

Cealaltă abilitate unică a sa este pomparea apei direct dintr-o piscină, găleată sau lac. Utilizabilitatea aparatului de curățat este astfel foarte largă.

 Aspirator de înaltă presiune cu baterie puternic

 

CONFORT

Descoperiți magia confortului atunci când utilizați o mașină de curățat cu înaltă presiune fără fir. Pe lângă faptul că îl poți folosi practic oriunde, se caracterizează și prin manevrare extrem de confortabilă. Acest lucru este asigurat de mânerul cu formă ergonomică, care se potrivește perfect în mână.

 

SIMPLU SI FARA EFORT

Aparatul de curățat cu înaltă presiune alimentat de baterii vă va surprinde și prin ușurința sa de utilizare. Există un declanșator pe mânerul confortabil, care vă permite să activați aparatul de curățat rapid și fără efort.

 

ACCESORII PRACTICE

Baterie, încărcătorul, furtunul de apă, conexiunile, filtrul, tija de prelungire, duzele sub presiune și recipientul fac parte integrantă din curățătorul de înaltă presiune alimentat de baterii. Cu o curățenie eficientă, vei avea totul la dispoziție.

 aparat de curatat cu inalta presiune

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Putere: 120W
 • Debit: 300 l/h
 • Presiune: 60 bar
 • Baterie
 • Debit maxim: 300 l/h
 • Lungime furtun: 5 m

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: