Pistol de presiune profesional pentru furtun

Cod: DS27655388
102 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți acest pistol puternic sub presiune cu apă cu care vă puteți transforma furtunul într-un picurator profesional într-o clipă. Nu contează dacă trebuie să vă spălați perfect mașina, terasa, mobilierul de grădină, rulota, florile sau grădina. O poți face cu acest pistol cu ​​apă grozav.

Vă va oferi funcționalitate, calitate și fiabilitate maxime. Instalarea ușoară folosind o cuplare rapidă permite utilizarea pe aproape toate tipurile de furtunuri clasice. Designul ergonomic și declanșatorul de blocare îl fac cât mai ușor de utilizat.

Datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și manoperei oneste, atașamentul de presiune pentru furtun are o durabilitate și performanță excepționale. Experimentați performanțe excepționale, durabilitate și ușurință în utilizare.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PISTON DE APĂ DE ÎNALTĂ PRESIUNE

Dacă îți dorești o masina perfect spălat sau vrei sa ai flori udate cu grija în grădina, acest pistol este doar pentru tine. Pur și simplu îl conectați la furtun cu o cuplare rapidă. Dar este excelent și pentru curățarea temeinică și îndepărtarea tuturor impurităților.


pistol de spălat profesional

 

UNDE ÎL FOLOSEȘTI ORIUNDE

Picurarea de apă de înaltă presiune este concepută pentru a vă transforma furtunul de grădină într-un dispozitiv multifuncțional profesional într-o clipă. Nu contează dacă trebuie să udați gazonul, să curățați mașina, terasa, mobilierul de grădină sau geamurile, cu această picurare de înaltă presiune vă puteți descurca confortabil.

 

DESIGN ERGONOMIC

Pistolul de presiune este proiectat cu accent pe ergonomie și confort de utilizare. Nu trebuie să țineți trăgaciul pe pistol, doar apăsați-l cu o clemă metalică și faceți alte activități.

 

UȘOR DE FOLOSIT

Accesorul de presiune pentru furtun este extrem de confortabil de utilizat. Pur și simplu îl conectați la furtun cu o cuplare rapidă. Prin rotirea duzei modificați debitul de apă în funcție de propriile preferințe.

 
pistol practic de spalat

 

CELE MAI BUNE CALITATE MATERIALE

La producerea acestui pistol de înaltă presiune au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de producție brevetată, ceea ce este o garanție a funcționalității și a duratei maxime de viață a produsului. Datorită acestui fapt, veți fi maxim mulțumit de acest pistol de înaltă presiune.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Material: alama, otel inoxidabil, aliaj de aluminiu
  • Dimensiuni: 29 x 14,5 x 3 cm
  • Duza pentru udare usoara
  • Debitul de apă reglabil
  • Mare ajutor în grădină
  • Conectați la furtun cu o cuplare rapidă
  • Material de calitate și durabil

 

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: