Îndepărtător puternic a buruienilor pentru pavaj - curățător de rosturi

Cod: DS81688999
140 RON –3 %
Îndepărtător puternic a buruienilor pentru pavaj - curățător de rosturi
140 RON –3 % 135 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu un smulgător profesionist de buruieni care va face foarte ușor să smulgeți buruienile și să reducă cât mai mult timpul petrecut cu smulgerea buruienilor.

Datorită designului inovator, puteți înfunda lama ascuțită în articulație cu o simplă mișcare și puteți îndepărta buruienile și rădăcinile sale printr-o simplă mișcare ici și colo.

Scoateți buruienile stând fără să vă îndoiți inutil. Acest lucru economisește nu numai timp, ci și spatele, brațele și genunchii. Este confortabil și simplu de utilizat și nu este necesară tragerea, astfel încât clasificarea este potrivită și pentru persoanele în vârstă.

Acest dispozitiv este conceput pentru întreținere în jurul fiecărei case. Îl poți folosi pentru pavaj, trotuare, borduri, rosturi langa casa si oriunde ai nevoie pentru a scăpa de buruieni rapid, confortabil si eficient. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

EXTRACTOR UNIC DE BURUIAN

V-ați săturat să curățați pavajul de buruienile enervante? Doriți să reduceți la minimum timpul petrecut cu curățarea acestuia? Vrei să scapi de buruienile cu rădăcini fără a deteriora pavajul? Vă oferim acest produs unic de îndepărtare a buruienilor, care este un ajutor de neînlocuit. Datorită designului patentat și calității maxime, este un produs premium.

  • Pentru cea mai ușoară îndepărtare a buruienilor
  • Îndepărtează și buruienile cu rădăcini
  • Scurtă semnificativ timpul
  • Îți salvează spatele și mâinile
  • Materiale de cea mai înaltă calitate

 curățător de buruiene

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ UN EXTRACTOR DE BURUIAN?

Acest extractor unic de buruieni funcționează perfect datorită unui design sofisticat. Îl poți așeza pe orice mâner. Introduceți mânerul ascuțit la rădăcini. Apoi vă deplasați între plăci cu mișcări simple înainte și înapoi. Eliminatorul curăță apoi articulația și îndepărtează buruienile și rădăcinile.

 

PENTRU CEA MAI RAPIDĂ EXTRACȚIE DE BURUIAN

Economisiți timp prețios și obțineți acest extractor de buruieni unic. Vei smulge orice buruieni în cel mai scurt timp. Trotuarele tale vor fi perfecte. Soluție extrem de rapidă, eficientă și convenabilă care reduce semnificativ timpul petrecut cu smulgerea buruienilor.

 

FĂRĂ DURERE DE SPATE

Nu trebuie să te apleci când tragem buruienile. De acum înainte, puteți trage de buruieni confortabil în picioare. În acest fel, îți salvezi nu doar mâinile, ci și spatele.

 

Îndepărtător puternic a buruienilor pentru pavaj

 

DESIGN ERGONOMIC

Extractor de buruieni a fost proiectat cu accent maxim pe ergonomia mișcării, simplitate și ușurință în utilizare. Lucrul cu acesta este extrem de confortabil și simplu. Aparatul este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei de toate vârstele. Manerul nu este inclus în pachet.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, acest extractor de buruieni are o durabilitate excepțională și o funcționalitate excepțională. Rezistență maximă a materialelor permite utilizarea pe orice buruiană.


 

 


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: