Manusi de gradinarit

Cod: DS12589066
Ofertă Recomandare
64 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

 

Cunoașteți mănușile profesionale de grădinărit cu gheare, care vă vor asigura o protecție maximă a mâinilor în timpul lucrului și vă vor ușura munca în grădină. Datorită materialelor speciale și unei metode de producție brevetate, aceste mănuși sunt extrem de durabile, confortabile de purtat și practice.

Sunt destinate plantarii florilor, plantarii legumelor, smulgerii buruienilor, sapatului, sapatului si cresterii plantelor in gradina sau in timpul altor activitati. Sunt extrem de practice și economisesc semnificativ timp.

Te protejează perfect la locul de muncă, prevenind tăieturile, abraziunile, vânătăile și alte răni. Datorită materialelor impermeabile, chiar și lucrul pe teren umed nu vă va împiedica. Cu aceste mănuși de grădinărit, vă veți bucura și mai mult de a lucra în grădină.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet convenabil de 3 mănuși de grădinărit cu LIVRARE GRATUITĂ

Descoperiți alte produse de bricolaj grozave.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

MĂNUȘI UNICE DE GĂDĂRINAT

Mănușile unice de grădinărit vă vor permite să lucrați confortabil și, în același timp, vă vor asigura protecție maximă. Sunt potrivite pentru uz profesional, dar și pentru grădinarii de acasă . Datorită designului patentat și calității maxime, este un produs premium.

 • Impermeabil si practic
 • Design unic
 • Materiale de cea mai inalta calitate
 • Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei
 • Dimensiune universală

 

 Manusi de gradinarit

EI PROTEJĂ PERFECT ȘI FAC VIAȚA MAI UȘOARĂ

Datorită materialelor extrem de rezistente, acestea vă protejează perfect mâinile în timpul lucrului. Mănușile sunt mai durabile decât mănușile clasice. Ghearele încorporate nu interferează cu munca normală. Dacă este necesar, îți vor ușura munca și vor reduce timpul petrecut căutând o lopată sau cazma. Lucrul cu ei este extrem de confortabil și eficient.

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Puteți folosi mănuși pentru un număr mare de activități. Le puteți folosi pentru prășit, plantat, plivitul, afânarea solului și alte activități. Sunt ideale pentru grădina dvs. de flori, plante medicinale sau legume.

 

FĂRĂ MÂINI TRANSUDATE

Acest material premium permite, de asemenea, o respirabilitate maximă. Mâinile îți transpira mai puțin decât în mănușile clasice. Împreună cu materialul anti-alunecare, lucrul cu aceste mănuși va fi extrem de confortabil.

 

 mănuși practice de grădinărit

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, au mănuși viață lungă și funcționalitate excepțională . Mănușile de protecție pentru grădinărit sunt fabricate cu cel mai înalt nivel de material durabil. Datorită acestui lucru, puteți conta pe mănușile care vă vor servi după multe utilizări.

 

DE ASEMENEA PENTRU LUCRĂRI PE SOL UMED

Mănușile de grădinărit sunt rezistente la apă , deci sunt confortabile de lucrat chiar și pe teren umed . Dacă doriți să le curățați, pur și simplu clătiți-le sub jet de apă.

 

PUTEȚI DESFĂȘURA TOATE ACTIVITĂȚIILE ÎN ELE

Materialele și designul special fac posibilă efectuarea oricărei activități în mănuși. Sunt potrivite chiar și pentru lucrări detaliate în grădină. Mănușile sunt un produs dovedit cu mulți clienți mulțumiți .

 mănuși practice de grădinărit

Conținutul pachetului

 • 1 x pereche de mănuși multifuncționale

 

Specificație tehnică

 • Material: latex, PES, plastic
 • Dimensiune: universal
 • Culoare: verde
 • Pentru plantare, plantare de legume
 • Săpare ușoară a solului
 • Sfaturi speciale facilitează lucrul cu argila
 • Ghearele sunt doar pe mănușa dreaptă
 • Puternic și durabil
 • Dacă este necesar, clătiți sub jet de apă

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: