Mânuși de muncă

MANUSI DE CALITATE

Dacă sunteți în căutarea unor mănuși de lucru fiabile și de înaltă calitate, sunteți în locul potrivit. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de mănuși de lucru pentru diverse industrii și utilizări. Fie că ești muncitor în construcții, mecanic, peisagist sau bricolaj, avem perechea perfectă de mănuși pentru tine.

Selecția noastră de mănuși de lucru include o varietate de materiale precum piele, sintetice și bumbac, precum și o varietate de dimensiuni și culori. Avem mănuși care sunt concepute pentru a vă proteja mâinile de tăieturi, abraziuni, înțepături și alte pericole, asigurându-vă că puteți lucra în siguranță și confortabil.


 

Cele mai vândute

Mănuși anti-taie - mănuși de protecție
Mănuși anti-taie - mănuși de protecție
În stoc (>5 buc.)
DS21436031
 
65 RON
mănuși deminas anti-tăiere
168 RON –29 %
A fost: 168 RON  (–29 %)
119 RON
2 articole în total

Preţ

65 RON119 RON
165119
mănuși deminas anti-tăiere
Ofertă Recomandare
168 RON –29 %
119 RON

  Pachetul contine 3 bucăți de manusi de protectie anticoroziune Cunoașteți mănușile profesionale anticorozive care vă vor asigura o protecție maximă a mâinilor...

DE99964673
Mănuși anti-taie - mănuși de protecție
Ofertă Recomandare
65 RON

  Cunoașteți mănușile profesionale anticorozive care vă vor asigura o protecție maximă a mâinilor dumneavoastră la locul de muncă. Datorită materialelor speciale și unei...

DS21436031

Unul dintre cele mai populare produse ale noastre sunt mănușile de lucru din piele. Aceste mănuși sunt fabricate din piele de vacă de înaltă calitate, durabile, confortabile și oferă o protecție excelentă pentru mâinile tale. Sunt ideale pentru lucrări solicitante, cum ar fi sudarea, construcțiile și agricultura, și sunt, de asemenea, ideale pentru lucrări generale.

De asemenea, oferim o gamă largă de mănuși sintetice, inclusiv mănuși din materiale precum neopren, nailon și PVC. Aceste mănuși sunt ideale pentru lucrul în condiții umede sau uleioase, deoarece oferă o aderență excelentă și protecție împotriva pericolelor produse de substanțe chimice și lichide. De asemenea, sunt ușoare și flexibile, făcându-le ideale pentru sarcini care necesită dexteritate și precizie.