Instrumente și accesorii pentru vopsit

ACCESORII PENTRU VOPSITORI

Bine ați venit în magazinul nostru online, unde veți găsi o gamă largă de unelte și accesorii de pictură pentru toate nevoile dumneavoastră de pictură DIY sau profesională. Fie că sunteți începător sau un pictor experimentat, avem tot ce vă trebuie pentru ca următorul proiect să fie un succes.

Colecția noastră de unelte de vopsit include pensule, role, spray-uri și tampoane într-o varietate de dimensiuni și forme, potrivite pentru toate tipurile de suprafețe și vopsele. De asemenea, avem o gamă de raclete de vopsit, șlefuitoare și cuțite pentru a vă ajuta să pregătiți suprafața și să obțineți un finisaj neted.


 

Cele mai vândute

rola de vopsea
125 RON –12 %
A fost: 125 RON  (–12 %)
109 RON
suport-placa-pana la-150kg
125 RON –12 %
A fost: 125 RON  (–12 %)
109 RON
2 articole în total

Preţ

109 RON110 RON
1109110
suport-placa-pana la-150kg
Ofertă Recomandare
125 RON –12 %
109 RON

  Salvează-ți sănătatea, dosul mâinilor și picioarelor. Nu mai îndoiți și încordați de acum înainte. Fă-ți treaba mai eficient, mai ușor și mai înțelept. Cunoașteți...

DS16046674
rola de vopsea
125 RON –12 %
109 RON

  Cunoașteți această excelentă rolă de umplere a vopselei pentru vopsire perfectă, ușoară și rapidă, fără dezordine. De acum înainte, într-adevăr toată lumea poate...

DS61138693

Pe lângă uneltele tradiționale de vopsire, oferim și accesorii inovatoare care vă pot face munca de vopsire mai ușoară și mai eficientă. Gama noastră include deschizătoare de cutii de vopsea, guri de turnare și instrumente de amestecare, precum și tăvițe de vopsea, inserții și grile pentru a asigura o distribuție uniformă a vopselei.

Suntem conștienți de faptul că calitatea este foarte importantă atunci când vine vorba de unelte și accesorii pentru vopsit. De aceea, ne procurăm produsele numai de la producători și mărci de renume, asigurându-ne că fiecare articol pe care îl vindem îndeplinește standardele noastre ridicate de calitate și durabilitate.