Suport placă max 50 kg, prindere max 25 mm

Cod: DS16046674
Ofertă Recomandare
130 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Salvează-ți sănătatea, dosul mâinilor și picioarelor. Nu mai îndoiți și încordați de acum înainte. Fă-ți treaba mai eficient, mai ușor și mai înțelept. Cunoașteți soluția - un suport special pentru plăci care reduce semnificativ stresul și riscul de rănire a spatelui, gâtului, umerilor și mâinilor. În același timp, vă economisește puterea și face purtarea mult mai ușoară și mai practică.

Suportul are o formă ergonomică patentată, datorită căreia puteți transporta confortabil și ușor până la 50 kg într-o mână. Îl poți folosi pe tot felul de plăci, placaj, foi, gips-carton, plăci de ciment și alte materiale.

 

  • Puteți transporta cu ușurință până la 50 kg
  • Fabricat din material de înaltă calitate
  • Transport ușor al tuturor materialelor
  • Prindere foarte confortabilă în mână
  • Grosimea de susținere a materialului de pana la 2,5 cm

 

Descoperiți alte produse de bricolaj grozave.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PENTRU ORICE MATERIAL

Veți folosi suportul special pentru ridicarea și transportul tuturor tipurilor de plăci, panouri din placaj, PAL, gips-carton, plăci de perete, melamină, tablă, uși cu miez plin, blaturi de masă, materiale cu suprafață solidă, granit, marmură și multe altele. Grosimea de susținere a materialului de pana la 2,5 cm.

 

Suport-de-bord-profesional

 

SALVAȚI SĂNĂTATEA

Acest suport de placă este special conceput pentru manipulare în siguranță, cu accent maxim pe ergonomia mișcării. Gata cu îndoirea sau manipularea periculoasă. Suportul de plăci oferă o ridicare ergonomică excelentă a tuturor plăcilor. Protejează spatele, coloana cervicală, umerii și brațele. În plus, face munca mult mai ușoară și astfel vă economisește energie. Sănătatea te va răsplăti.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ TRANSPORTUL SPECIAL DE BORDS?

Suportul de placă funcționează prin prindere în partea de sus a panoului, creând un mâner temporar robust pentru persoana care îl poartă. Prinde și nu eliberează materialul transferat până când nu așezi materialul și cobori mânerul. Veți aprecia acest lucru și când trageți scândurile la etaj pe un scripete sau manual.

Vă permite să ridicați și să mutați materiale cu spatele drept. Acest lucru elimină îndoirea și durerea asociată, care este prea familiară lucrătorilor în construcții.

 

GARANTAȚI CĂ NU SE VA RUPE

Calitatea premium a suportului de placă, care este realizat din oțel extrem de durabil, aluminiu pe cadru și suprafață de cauciuc anti-alunecare pe mâner, garantează durabilitatea de lungă durată a produsului. Clema de prindere este acoperită cu o suprafață anti-alunecare patentată. Oferă o aderență uimitoare la aproape orice suprafață de plăci și panouri.

 

suport-placa-pana la-150kg

 

UNESIE 50 KG ÎN O MÂNĂ

Datorită fălcilor speciale și calității materialului, suportul este asamblat pentru a susține chiar și materiale foarte grele. Cu efectul de pârghie, puteți ridica până la 50 kg cu o singură mână. De asemenea, vei aprecia efectul de pârghie atunci când vei fi purtat în mod repetat. Materialul va fi mai ușor și nu te vei sătura de manipulare.

 

LĂȚIME UNICĂ MÂNERULUI

Placa și suportul de material au fălci speciale care pot ține material de până la 25 mm lățime. Niciun alt transportator nu poate face asta.

 

PRODUS VERIFICAT

Suportul de bord profesional este un produs dovedit cu un număr de clienți mulțumiți. Transportatorul este folosit de marile companii, fabrici dar și bricolători.

 


 

SFATUL NOSTRU

Nu-ți plac rosturile îngroșate și murdare din grădină și de pe trotuarele tale? Aducem o soluție simplă și practică - un produs de curățare a rosturilor.

Acest stropitor rotativ de grădină vă va ajuta cu udarea uniformă a grădinii.

Mănușile împotriva tăieturilor și rănilor sunt de mare ajutor pentru fiecare lucrător.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: