Mănuși anti-taie - mănuși de protecție

Cod: DS21436031
Ofertă Recomandare
70 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți mănușile profesionale anticorozive care vă vor asigura o protecție maximă a mâinilor dumneavoastră la locul de muncă. Datorită materialelor speciale și unei metode de producție patentate, aceste mănuși cu rezistență mare la tăiere sunt potrivite pentru orice lucru manual.

Te protejează perfect atunci când lucrezi acolo unde intri în contact cu obiecte ascuțite, cuțite, sticlă și alte obiecte ascuțite. Ele previn tăieturile, abraziunile, vânătăile și alte răni.

Sunt folosite cu prioritate ca parte a hainelor de lucru, dar sunt tot mai folosite și în rândul stăpânilor casnici. Nu ezita și alege-ți mănușile astăzi.


 

TRANSPORT GRATUIT

Aici vei găsi un pachet convenabil de 3 bucăți de mănuși de protecție anticorozive, pentru care poți obține LIVRARE GRATUITĂ.

Consultați mai multe produse grozave pentru proprietarii de case.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

MĂNUȘI DE PROTECȚIE UNICE ANTI-TAIE

Mănușile de protecție unice vă permit să lucrați confortabil, asigurând în același timp protecție maximă. Sunt potrivite pentru uz profesional, dar și pentru proprietarii de case. Datorită designului patentat, calitatea maximă este un produs premium.

 • Materiale speciale anticorozive
 • Design unic
 • Materiale de cea mai înaltă calitate
 • Potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei
 • Dimensiune universală

 
Mănușile lui Demin rezistente la mănuși

 

PROTECȚIE PERFECTĂ ÎMPOTRIVA TĂIETURILOR, ABAZĂRII ȘI RĂNIRILOR

Mănușile de protecție sunt confortabile și se potrivesc bine. Datorită acestui fapt, lucrul în ele este simplu și eficient. Confort și dexteritate excelente la purtare. Mănușile sunt suficient de flexibile și ferme în prindere pentru a minimiza alunecarea.

 

UTILIZARE MULTIFUNCȚIONALĂ

Puteți folosi mănuși pentru un număr mare de activități. Le puteți folosi în bucătărie, grădină, atelier la locul de muncă sau oriunde aveți nevoie de protectia lamei.

La locul de muncă - aveți nevoie de protecție profesională la locul de muncă. Aceste mănuși îți vor oferi, indiferent de profesie. Tamplarie, construcții, instalații sanitare sau alte profesii. Mâinile tale merită o protecție perfectă.

În jurul casei - fie că este vorba de grădină, reparații la domiciliu sau lucrări de garaj, aceste mănuși vă vor proteja mâinile împotriva tăierii.


mănuși practice rezistente la mănuși

 

FĂRĂ MÂINI TRANSPIRATE

Acest material premium anti-tăiere permite, de asemenea, o respirabilitate maximă. Astfel, poți fi sigur că mâinile tale vor rămâne uscate. Împreună cu materialul anti-alunecare, lucrul cu aceste mănuși va fi cât se poate de confortabil.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, mănușile au o durată lungă de viață și o funcționalitate excepțională. Mănușile de protecție rezistență la tăiere sunt fabricate cu cel mai înalt nivel de material rezistent la tăiere. Drept urmare, puteți fi sigur că mănușile vă vor servi după multă utilizare. Această combinație face din aceste mănuși un produs premium.

 

PUTEȚI FACE TOATE ACTIVITĂȚILE ÎN ELE

Materialele și designul special vă permit să desfășurați orice activitate în mănuși. Sunt potrivite chiar și pentru lucrări detaliate. Mănușile sunt un produs dovedit cu un număr de clienți mulțumiți. Sunt folosite de mari companii, fabrici dar si de maistri.


mănuși de lucru personalizate

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ:

 • Cea mai lungă lungime a mănușii: 24 cm
 • Lățimea cea mai mare a mănușii: 14 cm
 • Material: dacron/oțel inoxidabil
 • Culoarea neagră
 • Potrivit atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci
 • Potrivit pentru toate lucrările de bricolaj
 • Mănușile sunt rezistente la tăiere

 

Video ilustrație:

 


 

SFATUL NOSTRU

 

SET SPECIAL GOL CU CLICHET

 

set practic pentru dezbrăcat cu clichet

 

Setul practic gol - setul de chei cu clichet conține chei de diferite dimensiuni care permit strângerea comodă și precisă a șuruburilor și piulițelor. Este fiabil pentru cele mai solicitante lucrări.

 

 

BOL MAGNETIC DE ÎNALTĂ CALITATE PENTRU ȘURUBURI, PIULIȚE ȘI UNELTE MICI

 

bol magnetic de înaltă calitate pentru șuruburi, piulițe și unelte mici

 

Un bol magnetic de înaltă calitate pentru șuruburi este un ajutor ideal pentru fiecare atelier și pentru orice om de mână. De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji că vasul dvs. se va vărsa sau că șurubul se va rostogoli și nu îl veți găsi. Acest bol magnetic unic va rezolva toate aceste griji.

 

 

CHEIE DINAMOMETRICĂ DE ÎNALTĂ CALITATE

cheie de torsiune universală

Cheia dinamometrică de înaltă calitate este un instrument universal pentru strângerea și slăbirea șuruburilor și piulițelor de diferite dimensiuni. Are un cuplu minim de 5 Nm și un cuplu maxim de 25 Nm.

 

 

BRĂȚARĂ CU INSTRUMENTE MAGNETICE

 

brățară cu instrumente magnetice

 

Brățara cu șuruburi magnetice de înaltă calitate este ajutorul ideal pentru fiecare atelier și pentru fiecare meșter. De acum încolo, nu mai trebuie să vă faceți griji că bolul alunecă sau că șurubul se blochează și nu-l mai găsiți. Toate aceste griji sunt rezolvate de această brățară magnetică.

 

 

SET EXCELENT ÎNTR-O CUTIE CU ȘURUBELNIȚĂ FĂRĂ FIR

surubelniță cu acumulator - set practic într-o husă de transport

Faceți cunoștință cu setul practic de șurubelnițe fără fir cu accesorii și ușurați munca de zi cu zi în casă, grădină, garaj și multe altele.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: