Dispozitiv de tăiat tablă de înaltă calitate pentru un burghiu

Cod: DS38220859
138 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Cunoașteți tăietorul profesional de tablă cu care puteți tăia precis, comod și rapid orice tablă. Lama perfect ascuțită poate manipula oțel, aluminiu, cupru și alte metale.

Este convenabil să tăiați foile de metal în părți mai mici, să tăiați găuri sau puteți tăia comod tablă de orice formă cu ea.

Pur și simplu îl conectați la burghiu și puteți începe să tăiați. Este extrem de ușor de utilizat și oricine o poate face.

Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată sunt o garanție a funcționalității și durabilității produsului. Designul universal permite utilizarea în toate burghiile clasice și șurubelnițele electrice.

Cuțitul de tablă este un ajutor extrem de practic, sigur și util în fiecare atelier și este potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru bricolaj.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

CUTTĂTOR UNIC PENTRU TĂIERE

Trebuie să faceți tăieturi precise și ascuțite în tablă? Folosește acest tăietor de tablă și este aproape automat. Puteți tăia cu ușurință găuri, puteți tăia tablă în diferite bucăți de toate formele. Nu veți avea nevoie de foarfece de tablă sau de șlefuitor. Un tăietor de tablă se poate ocupa de orice. Instrumente de înaltă calitate cu utilizare ușoară.

 • Materiale speciale pentru taierea rapida, eficienta și ușoară a materialelor
 • Viata lunga
 • Pentru diferite tipuri de materiale
 • Tăiere ascuțită și precisă


freza-tabla-la-gauri

 

PUTERNIC ȘI DURABILĂ CUTTĂTOR DE FOI

Dispozitivul de tăiat tablă este fabricat din materiale foarte durabile și de înaltă calitate pentru funcționalitate maximă și durata de viață a produsului. Datorită designului special, tăierea este extrem de confortabilă, rapidă și ușoară. Acest ajutor neprețuit vă va fi de mare ajutor în atelierul dumneavoastră.

 

PENTRU UTILIZARE PROFESIONALĂ ȘI CASĂ

Cuțitul special pentru tablă este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi de către profesioniști, precum și pentru toți cei care fac bricolaj. Datorită materialelor de înaltă calitate, are durabilitate și funcționalitate excepționale. Datorită dimensiunilor sale practice, este potrivit pentru cele mai comune nevoi.

 

ÎL FOLOSEȘTI PENTRU ORICE

Acest tăietor de tablă este cel mai bun instrument pentru tăierea diferitelor tipuri de tablă. Cu el puteți tăia fier, aluminiu, oțel și alte materiale. Tăierea este extrem de confortabilă, rapidă și precisă. Cu ea puteți tăia tablă de orice formă.


tăietor-de-foi-de-calitate

 

UȘOR DE FOLOSIT

Lucrul cu freza este extrem de simplu și oricine îl poate descurca confortabil. Datorită capătului universal, burghiul este potrivit pentru toate burghiile obișnuite sau șurubelnițele electrice. Fixați hexagonul în mandrina burghiului. Apoi puteți începe să tăiați foaia în funcție de cerințele dvs.

Prindeți bine materialul tăiat într-o menghină și glisați partea de tăiere (decupaj în care se mișcă tija de oțel) pe foaie. Eliberați burghiul și mișcați încet cuțitul în direcția tăieturii. Nu opriți burghiul în timp ce tăiați. Mai întâi mutați puțin freza înapoi și apoi opriți burghiul.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Grosimea maximă a materialelor: fier 1.8mm; oțel 1,2 mm; materiale moi (aluminiu, cupru) 2mm
 • Pentru tăierea fierului, oțelului, aluminiului, cuprului
 • Tăiere ascuțită și precisă
 • Prelucrare de calitate
 • Pentru fixare pe burghiu
 • Mâner cu formă ergonomică
 • 1x tăietor de tablă
 • 1x cheie

 

Video ilustrativ:


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: