Șurubelnițe AKU

ȘURUBELNIȚELE SUNT INSTRUMENTUL PERFECT PENTRU TOATĂ LUMEA

Șurubelnițele fără fir sunt instrumentul perfect pentru oricine dorește să-și ducă abilitățile de bricolaj la nivelul următor. Conceput pentru a facilita strângerea sau slăbirea șuruburilor de toate dimensiunile și tipurile, aceste instrumente versatile sunt un must-have pentru oricine lucrează la electronice, electrocasnice sau mobilier.

În magazinul nostru online, oferim o gamă largă de șurubelnițe fără fir care răspund tuturor nevoilor și bugetelor. Fie că ești un bricolaj cu experiență sau un începător care abia la început, avem instrumentul perfect pentru tine.


 

Cele mai vândute

Set practic pentru dezbrăcat cu clichet
Set practic pentru dezbrăcat cu clichet
În stoc (>5 buc.)
DS56478339
 
77 RON
2 articole în total

Preţ

77 RON277 RON
177277
Set practic pentru dezbrăcat cu clichet
77 RON

Setul practic gol - setul de chei cu clichet conține chei de diferite dimensiuni care permit strângerea comodă și precisă a șuruburilor și piulițelor. Este fiabil pentru cele...

DS56478339
Șurubelniță cu acumulator - set practic într-o husă de transport
277 RON

Faceți cunoștință cu setul practic de șurubelnițe fără fir cu accesorii și ușurați munca de zi cu zi în casă, grădină, garaj și multe altele. Setul practic include o mulțime...

DS17419906

Șurubelnițele noastre fără fir vin într-o varietate de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. De la modele compacte și ușoare, ideale pentru a lucra în spații înguste, până la modele mai puternice, care pot face față chiar și celor mai solicitante lucrări, avem tot ce aveți nevoie pentru a face treaba corect.

De asemenea, oferim o varietate de accesorii și atașamente pentru șurubelnițele noastre fără fir, inclusiv diferite capete de șurubelniță, astfel încât să puteți comuta cu ușurință între diferite tipuri de șuruburi fără a fi nevoie să cumpărați o unealtă complet nouă.