Pistoale de lipici

MOD DE FIABILITATE DE IMINAREA RAPIDĂ A MATERIALELOR

Dacă sunteți în căutarea unei modalități fiabile de a îmbina rapid și ușor materialele, un pistol de lipit poate fi exact ceea ce aveți nevoie. Aceste instrumente versatile folosesc bețișoare de lipici încălzite pentru a crea o legătură puternică și de lungă durată între o varietate de materiale, de la hârtie și material până la plastic și metal.

În magazinul nostru electronic, oferim o selecție largă de pistoale de lipit și bețișoare de lipici de înaltă calitate, care îndeplinesc toate nevoile dvs. de lipire. Fie că ești un meșter profesionist sau doar cauți o modalitate convenabilă de a aborda proiectele de bricolaj acasă, avem pistolul de lipici perfect pentru tine.


 

Cele mai vândute

Bețișoare pentru pistolul de topit la cald
 
30 RON
Pistol practic de topire la cald
Pistol practic de topire la cald
În stoc (>5 ks)
DS15574501
 
60 RON
2 articole în total

Preţ

30 RON60 RON
13060
Bețișoare pentru pistolul de topit la cald
30 RON

Bețișoare de lipici cu o lungime de 18 cm și un diametru de 11 mm. Adeziv de înlocuire pentru pistoale de lipire la cald, sub formă de bețe. Potrivit pentru lipirea hârtiei,...

DS61851390
Pistol practic de topire la cald
60 RON

Pistol de lipit la cald pentru lucrări creative. Conceput pentru aplicarea în modelarea artelor, meșteșugurilor, jucăriilor, florilor artificiale și de paie, pomilor de Crăciun,...

DS15574501

Pistoale noastre de lipici vin într-o varietate de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, de la pistoale de lipici în miniatură, care sunt ideale pentru proiecte mici, până la modele mai mari care pot face față aplicațiilor mai solicitante. Oferim, de asemenea, pistoale de lipit fără fir pentru un plus de confort, precum și modele cu temperatură dublă care vă permit să comutați între setările de căldură scăzută și ridicată pentru și mai multă versatilitate.

Desigur, un pistol de lipici este la fel de bun ca și bețișoarele de lipici pe care le folosiți cu el, motiv pentru care vă oferim și o gamă largă de bețișoare de lipici de înaltă calitate, din care puteți alege. Indiferent dacă aveți nevoie de bețișoare de lipici clare sau colorate, opțiuni de temperatură ridicată sau temperatură scăzută, avem opțiunile perfecte pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.