Bol magnetic de înaltă calitate pentru șuruburi, piulițe și unelte mici

Cod: DS42396168
80 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un bol magnetic de înaltă calitate pentru șuruburi este un ajutor ideal pentru fiecare atelier și pentru orice om de mână. De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji că vasul dvs. se va vărsa sau că șurubul se va rostogoli și nu îl veți găsi. Acest bol magnetic unic va rezolva toate aceste griji.

Datorită unui magnet puternic, ține ferm toate șuruburile și uneltele mici. Materialele de cea mai înaltă calitate sunt o garanție a funcționalității și durabilității produsului.


 

SFATUL NOSTRU

Aici veți găsi un pachet convenabil de 2 boluri cu șuruburi magnetice la un preț redus.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE ESTE UNIC ACEST VAS MAGNETIC?

Unicitatea acestui bol magnetic este tocmai în designul său de înaltă calitate și funcțional. Material magnetic puternic pentru depozitarea în siguranță a șuruburilor și a sculelor mici. Este realizat din materiale de înaltă calitate care garantează funcționalitatea maximă a produsului. Se curata rapid, are un design elegant. De aceea este potrivit pentru fiecare atelier.

 

bol magnetic pentru șuruburi, vă rog

 

PENTRU CINE ESTE VASUL MAGNETIC?

Cu acest bol magnetic, nu trebuie să vă faceți griji că un șurub sau o piuliță importantă se rulează și nu îl puteți găsi. Acest ajutor neprețuit este potrivit pentru toți reparatorii, montatorii și bricolagii.

 

PENTRU CEA MAI UȘOARĂ MANIPULARE

Lucrul grozav este că este magnetic. Deci îl puteți atașa pe orice suprafață magnetică. Aceasta înseamnă că atunci când ai nevoie de un șurub sau unealtă, nu trebuie să te urci de pe scară. Pur și simplu atașați bolul pe o scară sau pe o placă metalică pe care o aveți la îndemână.

Apoi puneți toate ustensilele metalice de care aveți nevoie în acest moment în vas și reparația poate începe. Datorită bolului, îl vei putea descurca mai bine, iar accesibilitatea va fi, de asemenea, mai ușoară. Șuruburile și alte instrumente se vor lipi de bol ca niturile.

 

bol magnetic pentru șuruburi, vă rog

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Diametru bol: 15 cm
  • Inaltime bol: 3,5 cm
  • Adâncime: 2,5 cm
  • Material: metal
  • Pentru șuruburi și alte unelte metalice - sistem magnetic de funcționare
  • Atașați bolul în sine pe o suprafață metalică (scara, scândură etc.) - ușurând munca
  • Manevrare ușoară și disponibilitate pentru reparații

 

Video ilustrativ:


 

SFATUL NOSTRU

 

SET SPECIAL GOL CU CLICHET

 

set practic pentru dezbrăcat cu clichet

 

Setul practic gol - setul de chei cu clichet conține chei de diferite dimensiuni care permit strângerea comodă și precisă a șuruburilor și piulițelor. Este fiabil pentru cele mai solicitante lucrări.

 

 

CHEIE DINAMOMETRICĂ DE ÎNALTĂ CALITATE

cheie de torsiune universală

Cheia dinamometrică de înaltă calitate este un instrument universal pentru strângerea și slăbirea șuruburilor și piulițelor de diferite dimensiuni. Are un cuplu minim de 5 Nm și un cuplu maxim de 25 Nm.

 

 

MĂNUȘI DE PROTECȚIE UNICE ANTI-TAIE

 

mănuși anti-taie - mănuși de protecție

 

Cunoașteți mănușile profesionale anticorozive care vă vor asigura o protecție maximă a mâinilor dumneavoastră la locul de muncă. Datorită materialelor speciale și unei metode de producție patentate, aceste mănuși cu rezistență mare la tăiere sunt potrivite pentru orice lucru manual.

 

 

BRĂȚARĂ CU INSTRUMENTE MAGNETICE

 

brățară cu instrumente magnetice

 

Brățara cu șuruburi magnetice de înaltă calitate este ajutorul ideal pentru fiecare atelier și pentru fiecare meșter. De acum încolo, nu mai trebuie să vă faceți griji că bolul alunecă sau că șurubul se blochează și nu-l mai găsiți. Toate aceste griji sunt rezolvate de această brățară magnetică.

 

 

SET EXCELENT ÎNTR-O CUTIE CU ȘURUBELNIȚĂ FĂRĂ FIR

surubelniță cu acumulator - set practic într-o husă de transport

Faceți cunoștință cu setul practic de șurubelnițe fără fir cu accesorii și ușurați munca de zi cu zi în casă, grădină, garaj și multe altele.


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: