AMBALARE DUBLĂ- Bol magnetic de înaltă calitate pentru șuruburi, piulițe și unelte mici

Cod: DA7573870
120 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Un bol magnetic de înaltă calitate pentru șuruburi este un ajutor ideal pentru fiecare atelier și pentru orice om de mână. De acum înainte, nu trebuie să vă faceți griji că vasul dvs. se va vărsa sau că șurubul se va rostogoli și nu îl veți găsi. Acest bol magnetic unic va rezolva toate aceste griji.

Datorită unui magnet puternic, ține ferm toate șuruburile și uneltele mici. Materialele de cea mai înaltă calitate sunt o garanție a funcționalității și durabilității produsului.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

DE CE ESTE UNIC ACEST VAS MAGNETIC?

Unicitatea acestui bol magnetic este tocmai în designul său de înaltă calitate și funcțional. Material magnetic puternic pentru depozitarea în siguranță a șuruburilor și a sculelor mici. Este realizat din materiale de înaltă calitate care garantează funcționalitatea maximă a produsului. Se curata rapid, are un design elegant. De aceea este potrivit pentru fiecare atelier.

 

bol magnetic pentru șuruburi, vă rog

 

PENTRU CINE ESTE VASUL MAGNETIC?

Cu acest bol magnetic, nu trebuie să vă faceți griji că un șurub sau o piuliță importantă se rulează și nu îl puteți găsi. Acest ajutor neprețuit este potrivit pentru toți reparatorii, montatorii și bricolagii.

 

PENTRU CEA MAI UȘOARĂ MANIPULARE

Lucrul grozav este că este magnetic. Deci îl puteți atașa pe orice suprafață magnetică. Aceasta înseamnă că atunci când ai nevoie de un șurub sau unealtă, nu trebuie să te urci de pe scară. Pur și simplu atașați bolul pe o scară sau pe o placă metalică pe care o aveți la îndemână.

Apoi puneți toate ustensilele metalice de care aveți nevoie în acest moment în vas și reparația poate începe. Datorită bolului, îl vei putea descurca mai bine, iar accesibilitatea va fi, de asemenea, mai ușoară. Șuruburile și alte instrumente se vor lipi de bol ca niturile.

 

bol magnetic pentru șuruburi, vă rog

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Diametru bol: 15 cm
  • Inaltime bol: 3,5 cm
  • Adâncime: 2,5 cm
  • Material: metal
  • Pentru șuruburi și alte unelte metalice - sistem magnetic de funcționare
  • Atașați bolul în sine pe o suprafață metalică (scara, scândură etc.) - ușurând munca
  • Manevrare ușoară și disponibilitate pentru reparații

 

Video ilustrativ:


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: