Set mini surubelnițe - surubelnițe de ceasornicar 25in1

Cod: DS19578626
Ofertă Recomandare
70 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Setul de șurubelnițe conține șurubelnițe profesionale de înaltă calitate, potrivite pentru repararea electronicelor mici, telefoane mobile, ceasuri și alte obiecte. Datorită oțelului de înaltă calitate și producției moderne, se atinge calitatea maximă a șurubelnițelor.

Acest set de 25 de piese conține toate atașamentele necesare pentru reparația de rutină a oricăror componente electronice, telefoane mobile, ceasuri și alte accesorii. Datorită ambalajului practic, șurubelnițele sunt portabile, clare și extrem de compacte.


 

Aici vei găsi mai multe gadget-uri pentru proprietarii de case.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PENTRU UTILIZARE ÎN GOSPODĂRIE ȘI PROFESIONALĂ

Setul de șurubelnițe este un set de instrumente de neînlocuit. Este ușor de portat, așa că îl puteți lua oriunde cu dvs.

Poate fi folosit pentru electrocasnice precum televizoare, aparate de aer condiționat, ventilatoare, frigidere etc. Poate fi folosit și pentru dezasamblarea și întreținerea telefoanelor mobile, camerelor digitale, ceasurilor și laptopurilor. Acest set va fi apreciat atât de bricolații, cât și de adevărații profesioniști. Conține tot ce aveți nevoie pentru o reparație completă.


set mini surubelnite Deminas

 

MANIPULARE CONFORTĂ ȘI UȘOARĂ

Mânerul șurubelniței este confortabil și practic. Surubelnita este comoda si practica de manevrat, pe care o veti aprecia in special pentru uz profesional. Un număr mare de extensii pentru șurubelnițele anti-alunecare vă vor ușura munca. Cu siguranta vei aprecia ca setul este depozitat intr-o cutie clara si practica. Echipați-vă atelierul și casa cu acest set profesional de șurubelnițe.

 

ȘURUBELINIȚĂ PENTRU TELEFON MOBIL

Setul conține tot ce aveți nevoie pentru a vă dezasambla telefonul mobil sau pentru a repara un afișaj deteriorat. Adaptoarele sunt potrivite pentru majoritatea telefoanelor mobile.

 

CALITATE EXCEPTIONALA

La producerea șurubelniței au fost utilizate materiale de înaltă calitate și tehnologii moderne de producție, ceea ce este o garanție a unei durate lungi de viață a produsului. Oțelul special rezistă, de asemenea, utilizării intense.

 

PRODUS APROBAT

Setul profesional de mini șurubelnițe este un produs dovedit cu un număr de clienți mulțumiți. Setul este folosit de profesioniști, precum și de stăpânii acasă.


set de șurubelnițe

 

CONȚINUTUL PACHETULUI

 • Șurubelniță Torx (T2 T3 T4 T5 T6 T8 T10 T15)
 • 6x șurubelniță Phillips
 • 4 șurubelnițe plate (1.0, 1.5, 2.0, 3.0)
 • 2 șurubelnițe hexagonale (0,8, 1,2)
 • 1 șurubelniță 1.0
 • 1x 2,0 A
 • 1x 0,6 A
 • 1x 2,5
 • 1 x mâner de șurubelniță

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

 • Material: otel cromat
 • Set multifunctional 25 in 1
 • Ușor, compact și ușor de portat într-o husă compactă de tip portofel
 • Potrivit pentru slăbirea sau strângerea diverselor articole de uz zilnic, cum ar fi: telefon mobil, cameră foto, ochelari, ceasuri etc.

 

Video ilustrație:


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: