Aspersor rotativ de grădină

Cod: DS25053850
74 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

V-ați săturat să udați grădina și gazonul cu mâna? Doriți un instrument care să vă ajute să vă udați plantele confortabil și rapid? Iti aducem un stropitor rotativ eficient la un preț unic.

Aspersorul automat de grădină se conectează direct la furtunul de grădină folosind o cuplare rapidă. Apoi doar deschideți alimentarea cu apă, presiunea apei va face ca aspersorul să înceapă să se rotească și să pulverizeze apa.

Vă puteți uda confortabil gazonul, plantele, florile, legumele și multe altele. Aspersorul se roteste la 360 de grade astfel incat uda perfect si regulat intreaga zona de udare.

Datorită materialelor rezistente la coroziune de înaltă calitate, acest pulverizator de gazon durabil va oferi performanțe pe termen lung fără griji.


 

SFATUL NOSTRU

Aici vei găsi un pachet dublu de sperietoare de păsări cu care vei economisi.

Aici veți găsi un pachet convenabil de 3 mănuși de protecție anticoroziune, pentru care beneficiați de LIVRARE GRATUITĂ.

Consultați mai multe produse grozave pentru proprietarii de case.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

PENTRU O GRĂDINĂ PERFECTĂ

Pentru ca grădina noastră să se bucure de aspectul nostru perfect, trebuie să acordăm o mare atenție îngrijirii sale corespunzătoare. Una dintre cele mai importante activități de făcut este să hidratezi iarba și plantele. Va fi o briză cu stropitorul nostru.

Aspersoarele de grădină sunt folosite pentru irigarea complexă a gazonului, paturilor de flori, plantelor lemnoase, rocilor ornamentale și altele asemenea. Un sprinkler selectat corespunzător va înlocui cutia sau furtunul de grădină. Economisește timp, efort și energie și asigură o irigare suficientă, mai ales în perioadele de căldură și secetă.

 

ASPERSOR ROTATIV UNIC

Aspersorul automat de gradina este conectat direct la furtunul de gradina prin intermediul unui cuplaj rapid. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să deschideți alimentarea cu apă, apa va începe să se rotească de presiunea apei și va pulveriza apa. Avantajul este că stropitorul poate fi întotdeauna amplasat pe o altă parte a grădinii care trebuie udată.

 

DE ÎNALTĂ CALITATE ȘI DURATĂ LUNGĂ

Sprinklerul este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate și componente rezistente la coroziune. Împreună cu tehnologia modernă de producție, este garantată durabilitatea maximă și funcționalitatea fără probleme a produsului. Designul circular special al aspersoarei asigură că apa ajunge exact acolo unde este nevoie. Sprinklerul este stabil pe orice suprafață. Ampatamentul facilitează deplasarea sprinklerului dintr-un loc în altul.

 

ECONOMIA DE TIMP ȘI DE APĂ

Acest pulverizator de apă este foarte ușor de utilizat și durează câteva secunde pentru a se instala. De asemenea, folosește tehnologia de economisire a apei care oferă un strat uniform de apă fără pulverizare excesivă. Datorită duzelor reglabile, este posibilă setarea direcției de udare dorite.

 

UTILIZARE UȘOARĂ ȘI RAPIDĂ

Asamblați sprinklerul împreună prin înșurubarea fermă a piesei pivotante pe bază. Conectați aspersorul la furtunul de grădină folosind o cuplare rapidă sau un conector filetat. Țineți întotdeauna alimentarea cu apă închisă înainte de a conecta sprinklerul la furtun pentru a preveni rănirea. Reglați înclinarea dorită a duzei. După ce totul este reparat, deschideți alimentarea cu apă și aspersorul va porni singur cu presiunea apei. Când udarea este completă, opriți aspersorul închizând alimentarea cu apă.

 

CONȚINUTUL PACHETULUI

  • 1x baza
  • 1x parte rotativă de stropire
  • 1x ambreiaj rapid
  • 1x inel de etanșare

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Culoarea albastra
  • Dimensiuni: 15,2 cm x 9 cm
  • Suprafața irigata: aproximativ 4 m
  • Raza de irigare: aproximativ 2m
  • Duzele pot fi rotite la 45 °

 

Video ilustrație:

 


 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: