Pulverizator puternic cu ceață de apă

Cod: DS46192649
117 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

Ceața de apă unică pentru răcirea aerului este concepută pentru a răci rapid aerul până la 20°C, pentru o calitate generală a aerului și un climat exterior plăcut. Bucurați-vă de aer rece, curat și proaspăt oriunde v-ați afla.

Ceața de apă este fără zgomot, fără electricitate, non-toxică și reutilizabilă. În plus, acest răcitor unic umidifică și curăță simultan aerul. În acest fel, contribuie la un climat mai sănătos, protejează împotriva țânțarilor, muștelor, polenului și altora. Acest lucru va fi apreciat în special de toți cei care suferă de alergii, copii, vârstnici și bolnavi.

Ceața de apă este potrivită pentru orice exterior, pe terase, grădini, balcoane. Îl poți folosi la grătare, la întâlniri cu prietenii și pe tot parcursul verii. Este potrivit pentru gradini ca sistem de irigare pentru udarea paturilor de flori, udarea livezilor, a serelor si a paturilor de legume.

  • Ajută la răcirea aerului din exterior
  • Asigura o umiditate ideala
  • Îmbunătățește bunăstarea fizică și psihică
  • Se creează un climat plăcut
  • Curăță și umidifică aerul

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

CATA UNICA DE APA

Bucurați-vă de vară, grătare, stând pe terasă cu această mare ceață de apă. Ideal pentru momente libere pe terasă, stând cu prietenii, excelent pentru animalele de companie sau pentru udarea plantelor. Acest sistem grozav oferă o ceață foarte fină care răcește semnificativ terasele de grădină, verandele, punți, piscine, locuri de joacă sau alt spațiu exterior.

 

 pulverizator de ceață din apă

AER CONDITIONAT EFICIENT DE GRADINA

Răcoriți-vă în căldura verii. Cu această poartă de apă, pe care ați instalat-o în 10 minute, puteți răci eficient temperatura aerului din jur până la 20 °. Veti aprecia aceasta temperatura extrem de placuta in canicula verii.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ CEAȚA DE APĂ?

Ceața de apă funcționează pe un principiu simplu. Duze speciale pulverizează apă în picături de apă în miniatură. Acestea se evaporă în aer. Apa trece de la starea lichidă la starea gazoasă. În timpul procesului de evaporare, căldura este preluată din aerul din jur, ceea ce scade temperatura din jur.

Practic este la fel cu modul în care corpul tău se răcește. Transpiri, transpirația se evaporă și temperatura corpului îți scade. Când este instalat și utilizat corespunzător, acest sistem de răcire cu ceață poate reduce temperaturile cu până la 15°C, în funcție de eficiența sistemului de aburire, umiditatea relativă și temperatura exterioară.

 

DE asemenea CA IRIGATOR DE GRADINA

Sistemul de ceață poate fi folosit și ca kit de irigare a grădinii. Este o soluție excelentă pentru agricultură, gazon, grădină, paturi de flori, sere și alte irigații cu ceață de apă.

aburi de apa  

INSTALARE SIMPLA

Instalarea este extrem de simplă și poate fi făcută cu ușurință de oricine. Instalați ceața de apă și răcoriți-vă în zilele fierbinți de vară.

 

ECONOMIA ENERGIEI ȘI APA

Sistemul de răcire cu apă folosește direct apa de la robinet pentru a pulveriza și răci aerul fără a consuma energie electrică. În comparație cu udarea manuală, economisești 70% din apă în timpul irigației. În comparație cu o mașină de umidificare, funcționează mai rapid și mai eficient.

 

PROTEJAȚI ÎMPOTRIVA INSECTELOR ȘI ALERGIILOR

Vrei să scapi de insecte enervante, țânțari sau polen. Ceața de apă funcționează ca o mare barieră mecanică împotriva insectelor enervante și împotriva polenului și a altor alergeni. Bucurați-vă de aer mai curat și mai sănătos. Aerul sănătos, curat și proaspăt este calea către bunăstarea fizică și psihică.

 

 ceață de apă pentru înviorare

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE

Setul îmbunătățit pentru ceață de apă include o țeavă flexibilă durabilă, conector extern pentru robinet, 10 duze puternice pentru ceață. În producție au fost utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, cu accent pe durata lungă de viață a produsului și utilizarea repetată. Prin urmare, produsul vă va servi pentru multe utilizări. În plus, designul produsului este atemporal și elegant, așa că este potrivit și ca un plus de bun gust pentru orice grădină.

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Lungime: 10 metri
  • Duze: 10 (la distanță aproximativ la fiecare 90 cm)
  • Conexiune la un furtun de grădină
  • Set de cleme pentru montarea furtunului

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: