Extractor profesional de buruieni

Cod: DS42005395
185 RON –3 % 179 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

 

Faceți cunoștință cu un smulgător profesionist de buruieni care va face extrem de ușor smulgerea buruienilor și va reduce cât mai mult timpul petrecut cu smulgerea buruienilor.

Datorită designului inovator, în jurul rădăcinilor buruienilor sunt introduse vârfuri de oțel speciale, iar o simplă întoarcere îndepărtează buruienile și rădăcinile acestora. Pur și simplu apăsați butonul pentru a îndepărta buruienile din unealtă.

Scoateți buruienile stând fără să vă îndoiți inutil. Acest lucru economisește nu numai timp, ci și spatele, brațele și genunchii. Este confortabil și simplu de utilizat și nu este necesară tragerea, astfel încât clasificarea este potrivită și pentru persoanele în vârstă.

Acest dispozitiv este conceput pentru fiecare grădinar ca un instrument unic care va face lucrul în grădină mai ușor. Materialele de cea mai înaltă calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și longevitatea produsului.

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

EXTRACTOR UNIC DE BURUIENE

Te-ai săturat să smulgi buruienile enervante? Doriți să reduceți la minimum timpul petrecut cu smulgerea buruienilor? Vrei să scapi de el cu rădăcinile sale fără a deteriora alte plante? Vă oferim acest produs unic de îndepărtare a buruienilor, care este un ajutor de neînlocuit pentru fiecare grădinar. Datorită designului patentat și calității maxime, este un produs premium.

  • Pentru cea mai ușoară îndepărtare a buruienilor
  • Îndepărtează și buruienile cu rădăcini
  • Scurtă semnificativ timpul
  • Îți salvează spatele și mâinile
  • Materiale de cea mai înaltă calitate

 colector practic de buruieni

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ EXTRACTORUL DE BURUIANĂ

Acest extractor unic de buruieni funcționează perfect datorită unui design sofisticat. Puteți împinge mânerul ascuțit până la rădăcini, pur și simplu călcând pe treaptă. Apoi întoarceți dispozitivul de îndepărtare într-o parte, care smulge buruienile și rădăcinile. Apăsați butonul pentru a îndepărta buruienile din dispozitiv.

 

PENTRU CEA MAI RAPIDĂ EXTRACȚIE DE BURUIANĂ

Economisiți timp prețios și obțineți acest extractor de buruieni unic. Vei smulge orice buruieni în cel mai scurt timp. Apăsați butonul pentru a îndepărta iarba ruptă din dispozitiv și continuați ruperea. Soluție extrem de rapidă, eficientă și convenabilă care reduce semnificativ timpul petrecut cu smulgerea buruienilor.

 colector de buruieni de calitate

 

FĂRĂ NICI O DURERE DE SPATE

Nu trebuie să te apleci când tragem buruienile. De acum înainte, puteți trage de buruieni confortabil în picioare. În acest fel, îți salvezi nu doar mâinile, ci și spatele.

 

DESIGN ERGONOMIC

Extractor de buruieni a fost proiectat cu accent maxim pe ergonomia mișcării, simplitate și ușurință în utilizare. Lucrul cu acesta este extrem de confortabil și simplu. Aparatul este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei de toate vârstele.

 

MATERIALE DE CEA MAI CALITATE PENTRU FUNCTIONALITATE MAXIMA

Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, acest extractor de buruieni are o durabilitate excepțională și o funcționalitate excepțională. Rezistenta maxima a materialelor permite utilizarea pe orice buruiană din diferite tipuri de sol.


culegător de buruieni în grădină

 

SPECIFICAȚIE TEHNICĂ

  • Dimensiuni: 96,5 x 21,5 x 4,5 cm
  • Culoare: verde
  • Ajutor de grădină
  • Manevrare ușoară

 

Video ilustrație:


 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: