Mâner - mașină de curățat buruieni

Cod: DS37356483
76 RON / ks
În stoc (>5 ks)

Faceți cunoștință cu dispozitivul profesional de tăiere a buruienilor, care face ca plivitul să fie extrem de ușor și maximizează timpul petrecut la plivit.

Trageți buruienile în picioare, fără să vă aplecați. Astfel, nu numai că economisiți timp, dar și spatele, mâinile și genunchii. Este confortabil și ușor de utilizat și nu este nevoie de forță pentru a le scoate, astfel încât clasificarea este potrivită și pentru persoanele în vârstă.

Acest dispozitiv este destinat fiecărui grădinar, fiind un instrument unic care va ușura munca în grădină. Materialele de cea mai bună calitate și tehnologia de producție brevetată garantează funcționalitatea și durabilitatea produsului.


 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

UNICUL ERBICIDATOR DE BURUIENI

V-ați săturat să smulgeți buruienile enervante? Doriți să reduceți la minimum timpul petrecut la smulgerea buruienilor? Vreți să scăpați de buruieni și de rădăcinile lor fără a afecta alte plante? Acest dispozitiv unic de îndepărtare a buruienilor este un instrument indispensabil pentru fiecare grădinar. Datorită designului său patentat și calității maxime, acesta este un produs premium.

  • Pentru cea mai ușoară erbicidare
  • Îndepărtează buruienile și rădăcinile
  • Reduce semnificativ timpul
  • Îți salvează spatele și mâinile
  • Materiale de calitate superioară

 

 extractor de buruieni

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ MAȘINA DE CURĂȚAT BURUIENI

Această mașină unică de curățat buruieni funcționează perfect datorită designului său sofisticat. Mânerul ascuțit poate fi înfipt până la rădăcini prin simpla călcare a benzii de rulare. Buruienile sunt apoi îndepărtate cu ușurință.

 

PENTRU CEA MAI RAPIDĂ ERBICIDARE

Economisiți-vă timpul prețios și obțineți acest dispozitiv unic de curățare a buruienilor. Smulgeți orice buruiană într-o clipă. O soluție extrem de rapidă, eficientă și convenabilă, care va reduce semnificativ timpul petrecut la smulgerea buruienilor.

 

NU SORE BACK

Nu mai trebuie să vă aplecați atunci când smulgeți buruienile. De acum înainte, puteți smulge buruienile confortabil în picioare. Acest lucru vă salvează nu numai mâinile, ci și spatele.

 

DESIGN ERGONOMIC

Săpăliga de plivit a fost proiectată cu accent maxim pe ergonomia mișcărilor, simplitate și ușurință în utilizare. Lucrul cu ea este extrem de confortabil și ușor. Dispozitivul este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei de toate vârstele.

 

 atașament extractor de buruieni

 

MATERIALE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE PENTRU O FUNCȚIONALITATE MAXIMĂ

Datorită utilizării unor materiale de înaltă calitate, acest erbicidator are o durată de viață extraordinară și o funcționalitate excepțională. Durabilitatea maximă a materialelor permite utilizarea pe orice buruiană în diferite tipuri de sol.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • Picior antiderapant
  • Dimensiuni: 14,5 cm x 13,5 cm
  • Culoare neagră

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: