Arzător puternic de buruieni

Cod: DS10026772
280 RON –26 %
arzător de buruieni
280 RON –26 % 205 RON / buc.
În stoc (>5 buc.)

Faceți cunoștință cu excelentul arzător de buruieni care vă ajuta să vă păstrați căile mereu frumos îngrijite, fără buruieni. Distrugerea buruienilor va fi eficientă, ușoară și, cel mai important, fără chimicale, nu veți afecta solul din jur.

Arzătorul unic de buruieni cu aer cald utilizează o tehnologie care îndepărtează eficient buruienile la temperaturi de până la 650 °C. Dispozitivul are un motor de înaltă calitate cu o putere unică de până la 2000 W.

Manevrarea dispozitivului Sensational Weed Eater este foarte simplă. Trebuie doar să îl conectați, să setați temperatura și sunteți gata să începeți să curățați buruienile. Suportul metalic, care poate fi glisat la un moment dat, este folosit pentru a răci confortabil dispozitivul.

Acest arzător electric practic pentru buruieni vă va servi în mod fiabil și atunci când aprindeți grătarul. Pur și simplu înlocuiți accesoriul cu duză pentru a aprinde grătarul.

Încercați arzătorul de buruieni unic și vă veți bucura de o grădină și o terasă din față perfect frumoase.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

 

ARZĂTOR DE BURUIENI PRACTIC

Și tu îți dorești un pavaj frumos în jurul casei tale? Aveți nevoie pur și simplu de un arzător de buruieni la îndemână pentru a scăpa de buruieni rapid și eficient, chiar și în cele mai inaccesibile locuri. Este de fapt mult mai ușor decât să le scoți cu mâna.

 

 arzător de buruieni

FĂRĂ SUBSTANȚE CHIMICE

Tratamentul perfect pentru trotuare, alei de acces la casă sau grădină, fără a folosi o singură picătură de produs chimic, fără pulverizări. Acesta este visul oricărei persoane care dorește să se comporte ecologic și, în același timp, dorește să își protejeze și să își înfrumusețeze împrejurimile.

 

DOUĂ SETĂRI DE TEMPERATURĂ

Acest arzător electric unic pentru buruieni are două moduri de temperatură reglabile. Cel principal este modul de lucru, în care temperatura aerului emis ajunge până la 650 °C. Cel de-al doilea mod asigură răcirea dispozitivului.

 

MANȘON DETAȘABIL - UȘOR DE TRANSPORTAT

Mânerul dispozitivului electric de curățare a buruienilor este detașabil.  Transportarea și chiar depozitarea acestui dispozitiv util nu va fi o problemă.

Pur și simplu detașați mânerul și veți obține două piese mai scurte în cel mai scurt timp. Este mult mai ușor să transportați acest erbicidator cu mașina în grădină, la cabană și așa mai departe. Îl puteți depozita cu ușurință oriunde aveți nevoie.

 arzător de buruieni

DUZĂ PENTRU APRINDEREA GRĂTARULUI

Excelentul arzător cu aer cald cu buruieni vă servește perfect și la aprinderea grătarului. Pur și simplu atașați duza la partea inferioară a dispozitivului pentru a aprinde grătarul. Este într-adevăr o soluție foarte convenabilă.

 

MANIPULARE UȘOARĂ

Manevrarea unui erbicidator electric este foarte simplă. Conectați dispozitivul la o sursă electrică și porniți modul de temperatură dorit - modul principal. Puteți începe să îndepărtați buruienile.

Comutați modul de temperatură la o temperatură mai mică atunci când ați terminat de lucrat. Scoateți suportul metalic și lăsați-l într-un loc sigur pentru a se răci.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Tehnologia dispozitivului practic de curățare a buruienilor electrice este excelentă. Datorită unui motor electric cu o putere de până la 2.000 W, lanterna electrică generează o căldură atât de mare încât distruge în mod fiabil plantele și, prin urmare, și buruienile.

Simpla apropiere de buruieni cu ajutorul duzei și temperatura ridicată a aerului care radiază prin duza de concentrare vă face să scăpați de buruienile nedorite, de exemplu, de pe trotuar. Veți aprecia și dvs. acest ajutor la îndemână.

 

 arzător de buruieni puternic unic

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • Tensiune: 230 V - 50 Hz
  • Putere 2000 W
  • Setarea temperaturii: 60 °C, 650 °C
  • Debit de aer 500 L/min -1,8 m
  • Cablu de cauciuc Ho5RN-F

Pachetul conține

  • 1 duză de concentrare pentru controlul buruienilor
  • 1 mâner cu clemă pentru cablu
  • 1 duză pentru aprinderea grătarului BBQ
  • 1 suport metalic pliabil

 

 

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: